Anahtar Kelimeler: İki kardeş doludan yaralandı

İki kardeş doludan yaralandı

İki kardeş doludan yaralandı

İki kardeş doludan yaralandı

Böyle bir şey görülmedi!

Keskin'in Büyükceceli köyünde koyun otlatmak için dağa çıkan iki kardeş doluya yakalandı. Ceviz büyüklüğündeki doludan kaçacak yer bulamayan iki kardeş çeşitli yerlerinden yaralandı. Kardeşler hastanede tedavi altına alındı.

TEDAVİ ALTINA ALINDILAR

Son günlerde etki olan yağış haberlerine birde dolu doludan yaralanma haberi eklendi. Alınan bilgiye göre, Keskin'in Büyükceceli köyünde yaşayan Emre (18) ve Lütfi User (23) kardeşler, koyunlarını otlatmak için evden ayrıldılar. Dağlık arazide koyunlarını otlattıkları sırada yağmur arkasında da dolu yağışı başladı. Ceviz büyüklüğünde olduğu belirtilen ve yaklaşık 30 dakika yağan doluda sığınmak için yer bulamayan kardeşler başlarından ve sırtlarına aldıkları dolu darbeleri nedeniyle yaralandılar. User kardeşler, kendi imkanlarıyla güç bela evlerine gelebildiler.

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Kardeşler, daha sonra 122'yi telefon ile  arayarak yardım talebinde bulundular. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla önce Keskin Devlet Hastanesine, oradan da Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.Dolu ya yakalanarak yaralanan Emre User, yaptığı açıklamada, şunları söyledi:"Dağda koyun otlatırken bir anda hava karıştı, sis oluştu. Yağmur ve dolu yağmaya başladı. Yaklaşık 30 dakika devam eden ve ceviz büyüklüğünde olan dolu nedeniyle sığınacak yer bulamadık.  Dolu nedeniyle vücudumuzda şişlikler ve yaralar oluşturdu. Eve gelir gelmez hemen 112'yi arayarak yardım talep ettik" ifadesini kullandı. Tedavi altına alınan kardeşlerin hayati tehlikesi bulunmuyor.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli