Anahtar Kelimeler: İkinci Dağdelen dönemi

İkinci Dağdelen dönemi

İkinci Dağdelen dönemi

İkinci Dağdelen dönemi

 

Cumhurbaşkanı bizzat atadı

 

 

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı´nın kim olacağına dair soru yanıtını önceki gece yarısı buldu. Cumhurbaşkanı bizzat Nuh Dağdelen´i il başkanı olarak atadı.

 

SONRADAN DAHİL OLDU

Günlerdir süren il başkanlığını belirlemeye yönelik çalışma nihayet son buldu. AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı için 32 isim müracaatta bulunmuştu. Dilekçe ile müracaat eden isimlerle tek tek görüşüldü. Bazı isimlerin kendisi il başkanı olmazsa kimi önereceğine yönelik soruyan Nuh Dağdelen ismini vermesi üzerine en sonunda ise Nuh Dağdelen ile bir görüşme yapıldı. Dağdelen temayüle böylece dahil olurken, genel merkeze de çağırıldı.

 

ATAŞ AÇIKLADI

Genel merkeze giden 6 isimden biri olan Dağdelen burada da olumlu bir görüşme yaptı. Önceki gece yapılan son görüşmenin ardından Dağdelen ismi belirlendi ve bizzat Cumhurbaşkanı´nın Dağdelen´i Kırıkkale İl Başkanı olarak atadığı öğrenildi. Bunun duyurusunu ise AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş yaptı. Ataş, sosyal medya hesabından Dağdelen´in il başkanı olarak atandığını açıkladı.

 

SOSYAL MEDYA PATLADI

Bu açıklamanın ardından sosyal medya hesaplarında Nuh Dağdelen için tebrik mesajları yağmaya başladı. Bir çok kişi Dağdelen´in il başkanı olarak atandığını duyurdu. Sosyal medyada bu anlamda adeta patlama yaşandı. Gece yarısından sonra Dağdelen´e tebrik telefonları gelmeye başladı. Daha önce de AK Parti´de bir dönem il başkanlığı yapmış olan Nuh Dağdelen´la birlikte Kırıkkale´de ikinci Dağdelen dönemi başlamış oldu.

 

KONGREYE GİDECEK

Dağdelen´nin atamayla ilgili basın toplantısı düzenleyerek gelişmeyi kamuoyu ile paylaşacağı öğrenildi. Çarşamba veya Perşembe günü mazbatasını almak için genel merkeze gidecek olan Dağdelen, böylece resmi olarak göreve başlamış olacak. Dağdelen´in kongre tarihini belirleme, yönetim oluşturma ve partiyi kongreye götürme gibi önünde bir çok iş duruyor.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false