Anahtar Kelimeler: İkinci dönem başladı

İkinci dönem başladı

İkinci dönem başladı

İkinci dönem başladı

İkinci dönem için tören yapıldı

Kırıkkale Valisi Dr.M.İlker Haktankaçmaz, 2017-2018 eğitim-öğretim yılının ikinci döneminin açılışına katılarak öğrencilere başarılar diledi.

TÖREN DÜZENLENDİ

Eğitim - öğretim yılının ikinci döneminin başlaması nedeniyle Şehit Aydın Çopur Ortaokulu´nda düzenlenen programa Vali Haktankaçmaz´ın yanı sıra, İl Jandarma Komutanı J.Alb.İbrahim Ayhan Vural, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, Okula adı verilen Şehit Aydın Çopur´un anne ve babası ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Vali Haktankaçmaz, burada yaptığı konuşmada, öğretmenlerin ve okullarda eğitim görecek öğrencilerin kısa süreli bir aradan sonra, bugün yeniden ders başı yapacaklarını ifade ederek, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının ikinci yarısının öğrencilere, öğretmenlere, velilere, ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını temenni etti.

VALİ BİLGİ VERDİ

Bu programla birlikte ilimizde de Türkiye´nin her tarafında olduğu gibi çocuklarımızın, gençlerimizin yeni bir eğitim maratonuna başlayacaklarını ve bu süreçte öğrencilerimizin güvenliğinin her şeyden önemli olduğunu ifade eden Vali Haktankaçmaz, sözlerine şöyle devam etti: ?Bizler bu 15 günlük ara içerisinde de güvenli okul, güvenli eğitim sloganı ile ilgili hazırlıklarımızı devam ettirdik. Bu dönem içerisinde yine ilgili arkadaşlarımız, okul aile birliği başkanlarımız, muhtarlarımız, ilgili daire amirlerimiz ile bu kapsamda bir toplantı gerçekleştirdik. Okullarda güvenli eğitim dediğimiz zaman; kantindeki yiyecek, içecekten tutun da, okul civarında okulla ilişiği olmayan kişilerin uzaklaştırılmasına kadar ki bir süreçten bahsediyoruz.

GÜZEL BİR İVME YAKALANDI

Bizler Kırıkkale´de özellikle bu alanda çok güzel bir ivme yakaladık. İnşallah bu ivmeyi daha da arttırarak devam ettirmek amacındayız. Burada öğrenci, öğretmen ve veli işbirliğini en üst düzeyde tutmamız lazım ve o konuda çok güzel bir işbirliği içerisindeyiz. Ama bu işbirliğini çok daha ileriye götürmemiz lazım. Bu çalışmalar sayesinde çocuklarımızın aldığı eğitim öğretim kalitesi bakımından Kırıkkale´mizi bir basamak daha ileriye taşıyacağız? dedi.

VALİ´DEN ÖĞRENCİLERE MESAJ

Konuşmasının son bölümünde öğrencilere tavsiyelerde bulunan Vali Haktankaçmaz, ?Sizler bu ülkeyi bizlerden devralacak yeni nesiller olarak çok daha donanımlı, çok daha ufku açık gençler olarak yetişeceksiniz. Bizler sizlere güveniyoruz. İnşallah sizler sayesinde ülkemiz bir adım daha ileriye gidecek ve bu vatan toprağı için gözünü kırpmadan canlarını seve seve feda eden Aydın Çopur gibi, ismini sayamayacağım pek çok kahraman gibi, sizde farklı aşamalarda, farklı boyutlarda ülkemize hizmet edeceksiniz ve şehitlerimiz ile ebediyete göç eden gazilerimizin gözleri sizler sayesinde arkada kalmayacaktır? ifadelerine yer verdi. Düzenlenen törenin ardından, Vali Haktankaçmaz ve protokol üyeleri sınıfları gezerek  öğrencilerle bir süre sohbet etti.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false