Anahtar Kelimeler: İktidara yolun sonu göründü

?İktidara yolun sonu göründü!?

?İktidara yolun sonu göründü!?

?İktidara yolun sonu göründü!?

 

İlçe kongresi yapıldı

 

 

Saadet Partisi Kırıkkale il Teşkilatı İlçe Kongrelerine devam ediyor. Hafta sonunda Keskin İlçe Kongresi gerçekleştirildi. Kongrede konuşan parti görevlisi Fikret Çıtak Türkiye´nin her zamankinden çok Saadet Partisine ihtiyacı olduğunu söyledi. Çıtak, ?Mevcut iktidara yolun sonu göründü? dedi.

 

KONGRE YAPTILAR

Keskin İlçe Kongresine Saadet Partisi Genel Merkez Görevlileri Fikret Çıtak, İl Başkanı Faruk Vurgun ve İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle Delege ve Üyeler katıldı. Kongre İstiklal Marşı´nın okunması ile başladı. Ardından faaliyet raporları ile hesap raporları okundu. Raporların ibrasından sonra Keskin İlçe Başkanı Faruk Korkmaz bir konuşma yaparak geçtiğimiz dönemde görev yapan yönetim kurulu üyelerine ve delegelere teşekkür etti.

 

TEŞKİLATLARIMIZIN YANINDAYIZ

Kongrede Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun ise yaptığı konuşmada, ?İl Teşkilatı olarak her zaman Keskin İlçe Yönetimimizin yanında olduk. Yeni seçilecek yönetime şimdiden çalışmalarında başarılar diliyorum. Bundan sonraki dönemde daha çok çalışacağız. Yapılacak ilk seçimlerde en büyük başarıyı elde edeceğiz? dedi.

 

TÜRKİYE´NİN İHTİYACI VAR

Siyasi konuşmalar bölümünde söz alan Fikret Çıtak şunları kaydetti, ?Elhamdülillah İlçe Kongrelerimizi yapıyoruz. Bir Teşkilat için kongreler çok önemli. Yeni kadrolarla yeni hamlelerin başlatılması demektir. Ülkemizin her zamankinden çok Saadet Partisine ihtiyacı var. Mevcut iktidara yolun sonu göründü. 15 yıl sonra geldiğimiz noktada sorunlarımız azalmadı, arttı. Her zaman söylüyoruz, Eğitim politikası hükümetlerin birinci derecede karnesidir. 15 yılda ne oldu? 6 Bakan, 5 defa sistem değişikliği yapıldı. Geçtiğimiz ay yeni öğretim yılı başladı. 20 milyon evladımız okula gidiyor. Türkiye nüfusunun dörtte biri öğrenci. Eğitim sistemimiz yazboz tahtasına dönmüş durumda. Her yeni gelen Bakan önceki sistemi kötüleyerek işe başlıyor. Sonuç ortada, gelen gideni aratıyor.? Daha sonra tek liste halinde yapılan oylamayla Faruk Korkmaz, tekrar Keskin İlçe Başkanı olarak seçildi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli