Anahtar Kelimeler: başkanı olacak

İl başkanı kim olacak?

İl başkanı kim olacak?

İl başkanı kim olacak?

 

Bir çok isim gündemde

 

AK Parti´de il başkanlığı yarışı hızlı başladı. Mevcut İl Başkanı Mürsel Akçay´ın gerçekleştirilecek kongrede aday olmayacağını açıklamasının ardından İl Başkanlığı için adaylık başvuruları başladı.

 

 

BAŞKAN KİM OLACAK?

Önümüzdeki günlerde genel merkezden Kırıkkale´ye gelecek bir heyetin aday adayları ile görüşmeler yapacağı öğrenildi. Şimdi herksin kafasında tek bir soru var. Yeni il başkanı kim olacak? İl Başkanlığı için başvuruda bulunanlar AK Parti genel merkezinin yolunu tutarken şehirde il başkanlığı kulisleri de hız kazandı. İl Başkanlığı için ismi geçen aday sayısının bir hayli fazla olduğu gözlenirken önümüzdeki günlerde genel merkezden gelecek bir heyetin il başkanlığı aday adayları ile görüşme yapacağı edinilen bilgiler arasında yer aldı.

 

İSİMLER ÇIKMAYA BAŞLADI

AK Parti İl Başkanlığı için kulislerde hareketlilik gözleniyor. AK Parti bazı isimleri  görüş almak için  genel merkeze davet ederken partiye hizmet etmiş baz isimlerde il başkanlıklarına adaylıklarını açıkladılar. Adem Tonga resmen adaylığını açıkladı. Kemal Albayrak´ın bazı isimler konusunda bilgi vermesi amacıyla Genel Merkez´e davet edildi. Ancak Albayrak il başkanlığı ile ilgilenmediğini söyledi.

 

GÜNDEMDEKİ İSİMLER

Gündemde ise bazı isimler var. Mehmet Yılmazer, Nuh Dağdelen, Cebrail Veske, Satılmış Aksun, Yunus Erol, Resul Doluca, Erkan Başer, Muhsin Güloğlu, Yılmaz Cebeci´nin isimleri gündemde. Bunlardan bazılarının genel merkeze çağırıldığı konuşuluyor. Bu isimlere birkaç kişinin daha eklenmesi bekleniyor. Kongre öncesinde ismin kesinleşeceği ve tek liste ile o ismin oluşturacağı yönetimle seçime gidileceği söyleniyor.

 



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false