Anahtar Kelimeler: Danışma Meclisi yapıldı

İl Danışma Meclisi yapıldı

İl Danışma Meclisi yapıldı

İl Danışma Meclisi yapıldı

Toplantı yaptılar

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı periyodik olarak her ay gerçekleştirilen Daraltılmış İl Danışma Meclisi Toplantısını gerçekleştirdi. Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harın Tüfekçi ve Milletvekillerinin de katıldığı toplantıda il teşkilatı tarafından yürütülen çalışmalar hakkında katılımcılara bilgiler verilirken yürütülecek faaliyetler hakkında fikir alışverişi yapıldı.

FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPILDI

AK Parti İl Başkanlığı tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen Daraltılmış İl Danışma Meclisi Toplantısının Nisan ayağı hafta sonunda gerçekleştirildi. Toplantıya, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi, AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri, İlçe Belediye Başkanları katıldı. Yürütülen çalışmalar ve yapılan faaliyetler hakkında bilgilerin verildiği toplantıda yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıda konuşmasına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun grup toplantısında sarf ettiği sözlere gösterdiği tepkisini yineleyen AK Parti İl Başkanı ?Kılıçdaroğlu´nu bir kez daha edebe davet ediyoruz´ dedi. Akçay, katılımcılara teşkilatın yürüttüğü faaliyetler ve yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı.

BİRLİK TAKDİRE ŞAYAN

AK Parti Kırıkkale Milletvekillerinin partililerin sorularını cevapladığı toplantıda Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi, Kırıkkale´deki birlik ve beraberliğini takdire şayan olduğunu diler getirdi. Gerek Kırıkkale Milletvekilleri gerekse il teşkilatı arasındaki uyumun son derece iyi olduğunu belirten Tüfekçi ?Milletvekillerimizin ve il teşkilatımızın gayretli müracaatları sayesinde Kırıkkale´ye bakanlık olarak önemli yatırımlar yapıldı. Geride kalan 13 yılda 190 milyonluk bir yatırımın Kırıkkale´ye ulaştırıldığı gibi 14 bin dekar arazide suya kavuşturulmuştur. Bu çalışmaların sayesinde şehirde yeni ürünler yetiştirilmeye başlanmıştır. Bizler, hem teşkilat hem de milletvekilleri ile Kırıkkale için koordineli çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz´ şeklinde konuştu.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false