Anahtar Kelimeler: İlçe kongreleri yapıldı

İlçe kongreleri yapıldı

İlçe kongreleri yapıldı

İlçe kongreleri yapıldı

Bahşılı ve Karakeçili de tamam

AK Parti´nin ilçe kongreleri hafta sonu devam etti. AK Parti Bahşili İlçe Başkanlığına Güner Taş seçildi. AK Parti  Karakeçili İlçe Başkanlığına da Halil Avan yeniden seçildi.

İLÇEDE SEÇİM VARDI

AK Parti Bahşili İlçe Başkanlığı Kongresi, İl Başkanı Nuh Dağdelen´in de katılımıyla yapıldı. Dağdelen, kongrenin açılışında yaptığı konuşmada, önemli kongreler gerçekleştirdiklerini ve gittikleri her yerde yoğun, coşkulu kalabalıkların olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: "Kongreler, yeniden tazelenme ve birlik beraberlik sürecidir. 2013 Mayıs ayında Türkiye enleri yaşadı. Cumhuriyet tarihinin en düşük enflasyon oranını gördük. Merkez Bankası rezervinin en yüksek olduğu zamanı gördük. Türkiye´nin güçlenmesi, bölgesinde parlayan bir yıldız olması maalesef küresel güçleri rahatsız etti. 15 Temmuz´da bir darbe girişimine yeltendiler. Onda da milletimizin kararlı duruşu bütün planları bozdurdu ama durmayacaklar devam edecekler çünkü bu hak ile batılın kavgasıdır." Kongrede tek listeyle yapılan seçim sonucunda Güner Taş, AK Parti Bahşili İlçe Başkanlığına getirildi. Kongreye, AK Parti Kırıkkale milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztük ve Mehmet Demir, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, Bahşili Belediye Başkanı İbrahim Uyar da katıldı.

HAYIRLAR GETİRSİN

AK Parti Karakeçili İlçe Başkanlığı kongresi de yapıldı. İlçe Başkanlığına Halil Avan yeniden seçildi. Karakeçili Belediyesi toplantı salonunda düzenlenen kongrede konuşan,  AK Parti  Kırıkkale  Milletvekili Mehmet Demir, Karakeçili´nin bütün seçimlerde bayrağı yere düşürmediğini söyledi. AK Parti on beş yıllık hizmeti ile milletin gönlünde taht kurumuş bir parti olduğunu belirten Demir, " Karakeçili milleti ve bayrağı için hep fedakar olmuştur. Bunun örneğini de 15 Temmuz da gördük. Alpaslan Yazıcı ve Volkan Pilavcı kardeşlerimizi şehit verdi. Bizim bu millete hizmet borcumuz var ama 15 Temmuzdan sonra bu millete bizim can borcumuzda oldu. Bu oyunları,  Mısır,  Libya,  Irak ve  Suriye de denediler. Millet kefenimi giydim yola çıktım diyen  Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderin arkasında durdu. Bu millete hizmet edilmezde ne yapılır. Hizmete devam edeceğiz. Karakeçili´ye bin beş yüz kişilik yarı açık ceza evi yatırım programına alındı. Yapıldığında  Karakeçili ekonomisine katkıda bulunacaktır. 6. olağan kongrenin hayırlar getirmesini temenni ediyorum." diye konuştu.

AVAN YENİDEN SEÇİLDİ

AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen de yapılan hizmetler ile  Karakeçili köy havasından ilçe havasına girdiğini ifade etti. Karakeçili´nin yolların kavşak noktasında yer aldığını anlatan Dağdelen, "Et sektörünü entegre tesisler kurarak geliştirmek ve ekonomisini canlandırmak gerekmekte,  Türkiye de 2013 mayıs ayı ekonominin en iyi olduğu dönem, bu aşamadan sonra oyunlar oynanmaya başladı, gezi olayları, 17-25  Aralık ve 15 Temmuz darbe girişimi, millettin kararlı duruşu ile hiç birini başaramadılar. Biz hak davamızda bütün teşkilatlarımızla çalışmaya devam edeceğiz. Kongremiz hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu. Daha sonra geçilen İlçe Başkanlığı seçimlerine mevcut başkan Halil Avan yeniden seçildi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı