Anahtar Kelimeler: İlçe yollarına asfalt

İlçe yollarına asfalt

İlçe yollarına asfalt

İlçe yollarına asfalt

Asfalt çalışması ypılıyor

Karakeçili Belediyesi tarafından Şehit Alpaslan Yazıcı, Şehit Volkan Pilavcı ve Vilayet caddelerine sıcak asfalt çalışması yapılmaya başlandı.

ASFALT ÇALIŞMASI

Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, "Karakeçili tarihinde ilk kez sıcak asfaltı yollarımıza atmak bize nasip oldu. Karakeçili hizmetlerin en iyisine layık. Bizlerde elimizden geldiğince en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz? dedi. Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, asfaltlama yapılan caddelerde çalışmaları denetledi. Denetlemelerinin ardından açıklamalarda bulunan Özçelik, ilçenin yıllardır kanayan yarası asbestli borulardan su kullanımı sorununu çözerek, tüm ilçenin su hatlarını değiştirdiklerini ve kanalizasyon şebekelerini yenilediklerini belirtti.

ÖZÇELİK BİLGİ VERDİ

Özçelik, altyapı çalışmalarının ardından yol yapım çalışmalarına geçerek, ara sokaklarda kilit parke taşı döşeme, caddelerde ise asfaltlama çalışması yaptıklarını dile getirerek, şunları kaydetti: "İlçemize giriş ve çıkış caddeleri olan Şehit Alpaslan Yazıcı, Şehit Volkan Pilavcı ve Vilayet caddelerini sıcak asfalt ile kaplıyoruz. Karakeçili tarihinde ilk kez sıcak asfaltı yollarımıza atmak bize nasip oldu. Karakeçili hizmetlerin en iyisine layık. Bizlerde elimizden geldiğince en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz."



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli