Anahtar Kelimeler: İlçelerde karla mücadele

İlçelerde karla mücadele

İlçelerde karla mücadele

İlçelerde karla mücadele

Kar temizliği yaptılar

Kırıkkale Merkezinde olduğu gibi ilçelerde de belediye ekipleri kar ile mücadeleyi aralıksız sürdürüyor. Tüm ilçelerin ekipleri gece mesaisi yaparak, yolların kapanmasına izin vermedi.

YAHŞİHAN´DA ÇALIŞMA

Gece saatlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle yolların kapanmaması için Yahşihan Belediyesi gece mesaisi yaptı. Yolların sürekli açık kalması ve yollarda don olmaması için yolları tuzlayan çalışanlar, ulaşımın durmamasını sağladılar. Çalışma hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, ?Yoğun kar yağışı nedeniyle gecenin geç saatlerinde çalışmalarımıza başladık, karla mücadele ekiplerimizin müdahalesi ile her zaman olduğu gibi bu yılda ulaşımda hiç bir sorun yaşamadık. Emeği geçen personel arkadaşlarıma teşekkür ediyorum? dedi.

SULAKYURT´TA ÇALIŞMA

Yoğun kar yağışının etkili olduğu Sulakyurt´ta, belediye ekipleri yağıştan kaynaklanan olumsuzluklara süratle müdahale ediyor. Aralıksız çalışan ekipler, sorun tespit ettikleri lokasyonlara anında müdahale ederek, gerekli çalışmaları en hızlı biçimde yürütüyor. Etkisini arttıran kar yağışıyla birlikte harekete geçen Sulakyurt Belediyesi´ne bağlı ekipler, Belediye Başkanı İsmail Bildik´in nezaretinde çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. İlçede etkili olan şiddetli kar yağışı karşısında, ekipler ana arterler başta olmak üzere, Cadde ve sokakta kar küreme ve tuzlama çalışması gerçekleştirdi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Başkan Bildik kar yağışının meydana getirebileceği olumsuzlukları ortadan kaldırmak için alarma geçen Sulakyurt Belediyesi çalışanları, çalışmalarını ağırlıklı olarak ana caddeler, toplu taşıma araçlarının geçiş güzergahları, hastane, aile sağlığı merkezleri, cami çevreleri, çarşı merkezi gibi insan ve araç yoğunluğunun en fazla olduğu yerlerde yaptı. Olumsuz durumların yaşanmaması için gerekli tüm tedbirleri alan ekipler, kar yağışı süresince çalışmalara hız kesmeden devam edecek.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false