Anahtar Kelimeler: İlçeleri ziyaret ettiler

İlçeleri ziyaret ettiler

İlçeleri ziyaret ettiler

İlçeleri ziyaret ettiler

MHP´den ilçelerde toplantı

 

 

 

31 Mart Mahalli idareler seçimlerine hazırlanana Milletçi Hareket Partisinde seçim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu Başkanlığında ilçe ve beldeleri ziyaret etti. Baloğlu, "Önümüzdeki 100 günü verimli bir şekilde değerlendirip hedefe ulaşacağız´´dedi.

 

İLÇELERİ ZİYARET ETTİLER

Belediye Başkan Adayları ilçe ve beldelere  MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı, Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Tolgahan Toraman, Kamu-sen il temsilcisi Yücel Karabacak, Kadın Kolları Başkanı  Hatice Narin, Türgav il Başkanı Kadir Galip Öztürk ve yönetim kurulu üyeleriyle hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunuldu.

 

11 BELEDİYEDE İDDİALIYIZ

Sırasıyla Sulakyurt,  Balışeyh,  Delice, Çerikli, Keskin, Hacılar, Bahşılı  ve Yahşihan ilçe ve beldelere giden heyet bölge halkının  sorunlarını dinleyip çözüm  önerilerini paylaştı.  Teşkilatları ve adaylara başarılar dileyip hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu. 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde Kırıkkale genelinde bir il, 8 ilçe, 2 belde olmak süre 11 belediyenin alınması için iddialı hazırlandıklarını belirtti.

 

FARKIMIZI ORTAYA  KOYACAĞIZ

İl Başkanı Erdal Baloğlu, "Nasip olursa Milliyetçi Hareket Partisi  Üretken belediyecilik anlayışlını 11 belediyemize  getireceğiz. İnsan odaklı topluma yararlı kültür, sanat ve sporu benimsemiş ve önemsemiş belediye  başkan  adaylarıyla yola çıktım. Yapılamayanları yapıp söylenemeyenleri  söyleyip farkımızı ortaya  koyacağız. Biz inandık, Kırıkkaleli hemşehirilerimiz  de  inansın. Önümüzdeki 100 günü verimli bir şekilde  değerlendirip hedefe ulaşacağız? dedi.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false