Anahtar Kelimeler: Ilıcan vuruldu

Ilıcan vuruldu...!

Ilıcan vuruldu...!

Ilıcan vuruldu...!

Saldırı ve vefat haberi Kırıkkale´yi üzdü

Kırıkkaleli iş adamı, Kalegaz Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Ilıcan´ın Ankara´da evinin önünde vurulduğu bilgisi geldi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma yürütülüyor

SALDIRI SABAH YAŞANDI

Ankara´da yaşandığı öğrenilen olay büyük yankı yaptı. Ömer Faruk Ilıcan´ın evinin önünde silahlı saldırıya uğradığı ve vücuduna isabet eden kurşunlar nedeniyle olay yerinde yaşamını yitirdiği bildirildi. Ilıcan´a yönelik saldırı haberi memleketi Kırıkkale´de geniş yankı uyandırdı. Sosyal medya hesabından bir çok kişi saldırı olayını duyurdu ve başsağlığı mesajı yayınladı.

OLAY ÜZÜNTÜ YARATTI

Bu arada olayla ilgili de araştırma ve soruşturmanın devam ettiği bildirildi. Ilıcan´ınn sabah saatlerinde evinin önünde saldırıya uğradığı ve vücuduna çok sayıda kurşun isabet ettiği. Olay yerinde de yaşımını yitirdiği belirtildi. Saldırı ve saldırgan ya da saldırganlar konusunda da çalışmanın devam ettiği vurgulandı. Olayla ilgili henüz resmi bir açıklamada gelmedi. Ilıcan ailesinin çok uzgün olduğu ve taziyeleri de kabul ettiği kaydedildi.

CENAZE TÖRENİ YARIN

Ilıcan´ın vefatının ardından cenaze işlemleri de başladı. Yakınlarının verdiği bilgiye göre cenaze töreni Perşembe günü öğlen namazından sonra yapılacak. Ilıcan´ın cenazesi Nur Camii´nde kılınacak cenaze namazının ardından Keskin´deki aile mezarlığında toprağa verilecek. İlçede ve Kırıkkale´de cenaze töreni ile ilgili hazırlıkların başlatıldığı bilgisi geldi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false