Anahtar Kelimeler: Müftü Nikahı kıyıldı

İlk Müftü Nikahı kıyıldı

İlk Müftü Nikahı kıyıldı

İlk Müftü Nikahı kıyıldı

Dağdelen şahitlik yaptı

Türkiye genelinde uygulamasına başlanan Müftülerin nikah kıyma çalışması kapsamında Kırıkkale´de ilk Müftü Nikahı önceki gün gerçekleştirildi. Nikaha AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen´de başkanlık etti.

İLK UYGULAMA YAPILDI

Türkiye genelinde gerçekleştirilen Müftü Nikahı uygulaması Kırıkkale´de de yapıldı. Kırıkkale´de ilk nikah önceki gün gerçekleştirildi. Nikaha AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen´de şahitlik etti. Böylece bu uygulama Kırıkkale´de de başlamış oldu. Bundan sonra nikah işlemlerini Kırıkkale Müftülüğü de gerçekleştirecek. Uygulamayla ilgili olarak bilgi veren AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, Müftü Nikahı kıydıran genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

DAĞDELEN SAADET DİLEDİ

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Dağdelen, ?Müftülere nikah kıyma yetkisi verilmesinin ardından Kırıkkale´mizde ilk kez İl Müftümüz resmi nikah kıydı. Kemal Uysal ve Kevser Yavuz kardeşimizin bu mutlu anına, nikah şahidi olarak tanıklık ettik. Dualar eşliğinde kıyılan nikah merasimine katılan aileler, yeni düzenleme için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´a teşekkürlerini ilettiler. Biz de genç çiftimize ömür boyu saadetler dileriz? dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false