Anahtar Kelimeler: toplantısını yaptı

İlk toplantısını yaptı

İlk toplantısını yaptı

İlk toplantısını yaptı

Toplantıya başkanlık etti

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi (KEİPA) Türk Grubu Başkanlığına seçildi.

RAMAZAN CAN SEÇİLDİ

İlk toplantısı yapılan KEİPA´da başkanlık seçimi yapıldı. Başkanlığa AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can seçildi. Toplantı ve seçim konusunda şu bilgiler verildi: ?Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi (KEİPA) Türk Grubu 15 Aralık 2015 Salı günü seçim gündemiyle toplanmış ve katılan üyelerin tamamının oyunu alarak Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can Başkan seçilmiştir. 24 Aralık Perşembe günü bilgilendirme gündemiyle yapılan ikinci toplantıda; öncelikle Dışişleri Bakanlığı´ndan uzmanların KEİ konusunda ve T.B.M.M. Dışilişkiler ve Protokol Başkanlığı uzmanları tarafından KEİPA konusunda bilgilendirme sunumu yapmalarının ardından soru cevap şeklinde çalışmalarını tamamlamıştır.

FİKİR BİRLİĞİNE VARILDI

Gerek KEİ gerekse KEİPA konularında oldukça verimli ve başarılı geçen toplantıda KEİPA delegasyonu olarak, üye ülkeler arasında bölgesel ve ikili ilişkilerin geliştirilip güçlendirilmesine önemli katkılar sağlamak amacının yanı sıra gerek ülkemiz gerekse delegasyon üyesi milletvekillerimizin seçim bölgeleri için de uygun projelerin değerlendirilmesi hususunda fikir birliğine varılmıştır.?



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı