İlk günkü gibi heyecanlıyım”

 İlk günkü gibi heyecanlıyım”

İlk günkü gibi heyecanlıyım”

Albayrak partide konuştu

AK Parti'nin kuruluş aşamasında yer alan partinin kurucu kurulu üyesi olan Kemal Albayrak geçtiğimiz günlerde AK Parti genel merkezine giderek Milletvekilliği aday adaylığı için müracaatta bulunmuştu. Müracaattan sonra Kırıkkale'de çalışma startını veren Albayrak il başkanlığını ziyaret ederek açıklama yaptı.

3-0 yapmak istiyoruz”

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay Kemal Albayrak'ın AK Parti kurucularından ve ilk Milletvekillerinden biri olduğunu, tekrar AK Partiden aday adayı olmasına sevindiklerini belirterek AK Parti milletvekili aday adaylarımız hepsi birbirinden kıymetli .Kemal Bey'de partimizde bulunmuş siyaset yapmış değerli bir büyüğümüz kendisini tekrar aramızda görmekten mutluyuz. Bu kutlu davaya hizmet eden arkadaşlarımızla yeniden yarışta yer alarak seçimlerde 3-0 yapmayı istiyoruz” ifadesini kullandı.

Heyecanımı koruyorum”

AK Parti Milletvekili aday adayı Kemal Albayrak yaptığı kısa konuşmada kendisine destek veren herkese teşekkür ederek, 2001 yılında bu partinin kurucu kurulunda yer aldım. Ogün ki heyecan ve halkın teveccühü şimdiki manzaranın aynısı idi. Biz hizmet için yola çıktık. Allah yolumuzda yanlışlık yaptırmasın. Masa başı sevdalısı olmadık. Biz AK Parti ailesi olarak kardeşiz. Kırgınlığımızı olmaz. Kısa bir sürede önce yaptığımız müracaattan sonra bizlere destek veren herkese bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

İlgi yüksek oldu

İlginin bir hayli yüksek olduğu Albayrak'a destek amacıyla bir çok kişinin toplantıya katıldığı gözlendi. Albayrak sevgi gösterileri eşliğinde partiye çıktı, konuşmasını yaptı ve yine coşku ile aşağıdaki kalabalığı selamladı. 7 Haziran seçimleri için çalışmalarının sürdüğünü belirten Kemal Albayrak, seçimlerin önemine dikkat çekti.

 

 



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false