İmam Hatip öğrencilerinden Arapça Afrin koreografisi

İmam Hatip öğrencilerinden  Arapça Afrin koreografisi

İmam Hatip öğrencilerinden Arapça Afrin koreografisi

Afrin´e destek oldular

Kırıkkale´de imam hatip ortaokulu öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Afrin´de terör örgütlerine karşı yürütülen Zeytin Dalı Harekatı´nda görev alan Mehmetçiklere destek amacıyla Arapça "Afrin" koreografisi oluşturdu.

ASKERLERİMİZE ZAFER NASİP EDER

Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Nihat Aksoy, yaptığı açıklamada, Mehmetçik´in dua beklediğini dile getirerek, şunları söyledi: "553 öğrencimiz var. Çocuklarımızın hepsinden Afrin´deki operasyona katılan Mehmetçiğimiz için dua etmelerini istedim. Bir hafta önce başlamıştık duaya. Sağ olsun çocuklarımız İhlas ve Fatiha surelerini okumaya başladı. Öğrencilerimizden bazıları 2 bin ihlas okudu. Toplamda 110 bin ihlas, 60 bin Fatiha suresi okuduk. Bugün de duasını yaptık. Bunlardan hasıl olan sevabı evvela şehitlerimize gönderiyoruz. Cenabı Allah inşallah Afrin´deki askerlerimize zafer nasip eder."

ASKERİMİZE ZAFERLER NİYAZ EDER

Mehmetçik´in Afrin´de iman gücü ile mücadele ederken kendilerinin de askerlere manevi destek vermeye çalıştıklarını vurgulayan Aksoy, "Yüce Yaradan inşallah dualarımızı kabul eder ve askerimize zaferler niyaz eder. Bugün duamız sırasında Arapça Afrin koreografisi oluşturduk. Allah askerimizin yar ve yardımcısı olsun." ifadelerini kullandı.

ALLAH YARDIMCILARI OLSUN

7. sınıf öğrencisi Ekrem Karlıök, "Askerlerimiz inşallah sağ salim evlerine dönerler. Mehmetçiğimizin şehit olduğunu televizyonlarda gördüğümüzde içimiz parçalanıyor. Allah yardımcıları olsun." dedi.8. sınıf öğrencisi Eda Dölek de Afrin´deki askerlere dualarını gönderdiklerini belirterek, hepsinin sağ salim Türkiye´ye dönmeleri temennisinde bulundu.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli