Anahtar Kelimeler: İmamoğlu Cennet Bahçe

İmamoğlu Cennet Bahçe´de

İmamoğlu Cennet Bahçe´de

İmamoğlu Cennet Bahçe´de

İmamoğlu Kırıkkale´de mola verdi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Nevşehir dönüşünde Kırıkkale´ye uğrayarak Kayadibi Cennet Bahçe Tesisleri´nde mola verdi.

KIRIKKALE´DE MOLA VERDİLER

Kırıkkale önceki gün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu´nu ağırladı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Nevşehir dönüşünde Kırıkkale´ye uğrayarak Kayadibi Cennet Bahçe Tesisleri´nde mola verdi. Ekibi ile birlikte Nevşehir´de Hacı Bektaş törenlerine katılan İmamoğlu, dönüş yolunda Kırıkkale´de mola verdi. Kayadibi Cennet Bahçe Tesisleri´nde bir süre mola veren İmamoğlu ve ekibi burada öğlen yemeği yedi.

KIRIKKALE´YE SELAM GÖNDERDİ

Renkli görüntülerin yaşandığı ziyaret sırasında işletme sahiplerinden Osman Doğan, İmamoğlu ve ekibini en iyi şekilde ağırlamaya çalıştıklarını söyledi. Adı marka olan Kayadibi Cennet Bahçe Tesisleri´nde mola vermek istediklerini ve bu güzelliği bir kere daha görmeyi amaçladıklarını söylediği öğrenilen İmamoğlu´nun işletme sahipleri Osman Doğan ve ekibine teşekkür etti. İmamoğlu ile renkli bir gün yaşadıklarını belirten Doğan, ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Doğan, İmamoğlu´nun Kırıkkale´ye de selam gönderdiğini belirtti.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli