Anahtar Kelimeler: İnce Kırıkkale geldi

İnce Kırıkkale´ye geldi

İnce Kırıkkale´ye geldi

İnce Kırıkkale´ye geldi

CHP´den mini miting

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, 16 Nisan´da yapılacak halk oylaması çalışmaları kapsamında Kırıkkale´de vatandaşlara hitap etti.

MUHARREM İNCE GELDİ

CHP  Yalova  Milletvekili  Muharrem İnce, 16 Nisan´da yapılacak halk oylaması çalışmaları kapsamında  Kırıkkale´de vatandaşlara hitap etti. İnce,  Hüseyin Kahya Parkı´nda yaptığı konuşmada, 16 Nisan´da yapılacak halk oylamasına ilişkin "hayır" kampanyası için destek istedi. "Evet" diyenlerin de "hayır" diyenlerin de bu memleketin evladı olduğunu ifade eden İnce, şöyle konuştu:

BU YETKİ VERİLMEZ

"Ne evet diyenler teröristtir ne de hayır diyenler teröristtir. Bizim FETÖ´yle de işimiz olmaz  PKK´yla da işimiz olmaz. Biz cumhuriyetçiyiz, Atatürkçüyüz. MHP Genel Başkanı  Devlet Bahçeli ´evet´ diyormuş. Bahçeli, ´evet´ diyebilir. Görüyorum ki, ülkücüler ´hayır´ diyor. Ben bunu görüyorum. Evet diyecek dostlarım, siz neye evet dediğinizin farkında mısınız? Böyle bir yetki bir kişiye verilir mi? Bu yetkiyi kimseye verme. Bu yetki verilmez.

BAKANLAR DIŞARIDA KALACAK

TBMM´nin itibarını aşağı indirmeyin. Halk oylamasında evet çıkması halinde milletvekili sayısı 650 olacak. Yeni sistemde evet denirse bakanlar dışarıdan olacak. 30 bakan, 20´de yardımcı etti mi 50. 600´de milletvekili 650 olacak." Konuşmasının ardından  8 Mart  Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla programa katılan kadınlara çiçek dağıtan İnce, daha sonra kentten ayrıldı.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false