Anahtar Kelimeler: İnce büyük ilgi

İnce´ye büyük ilgi

İnce´ye büyük ilgi

İnce´ye büyük ilgi

Yağmura aldırmadılar bile!

CHP´nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Kırıkkale´de miting düzenledi. Yağmurlu havaya rağmen mitinge ilgi yüksekti. İnce, KrıkkaleX´den flaş açıklamalar ve iddialarla ayrıldı.

YENİ İDDİALAR VAR

Kırıkkale´de halka hitap eden ve Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın AK Parti´nin kuruluş aşamasında Pensilvanya´ya gittiğini iddia eden İnce´den yeni bir iddia geldi: Yanında gittiği, en yakınındaki isim bunu bana anlattı. CHP´nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Kırıkkale´de vatandaşlara hitap etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın, AK Parti´nin kuruluş aşamasında Pensilvanya´ya gidip FETÖ lideri Gülen ile görüştüğünü iddia eden İnce bugünkü açıklamalarında tartışmaya yeni bir boyut ekledi.

"EN YAKININDAKİ İSİM ANLATTI"

İnce, Erdoğan´ın "Kanıtlayamazsan namertsin" dediği iddialarını tekrar ederek "Erdoğan´ın en yakınındaki isim bunu bana anlattı" ifadelerini kullandı. Muharrem İnce, bir mitinginde Erdoğan´ın AK Parti´yi kurmadan Pensilvanya´ya giderek Fethullah Gülen´le görüştüğünü ve bunun ardından AK Parti´yi kurduğunu iddia etmişti. Erdoğan da bu iddiaya sert sözlerle cevap vermiş ve "Eğer bu iddianı ispatlamazsan namertsin" diye çıkışmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan´dan yeni bir adım daha geldi ve Muharrem İnce hakkında suç duyurusunda bulundu ve İnce´ye tazminat davası açtı.

REKLAM YAPMAYIN DEDİ

Kırıkkale´de vatandaşlara hitap eden Muharrem İnce, CHP´nin "Hayır" dediği kanun önergesiyle ilgili açıklamada bulunduğu esnada el sallayan vekillere "Hepinizi görüyorum, reklam yapmayın" dedi. CHP´nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Kırıkkale´de vatandaşlara hitap etti. İktidara yönelik eleştirilerine burada da devam eden İnce, alanda kendisine el sallayan CHP´li vekillere yönelik de "Reklam yapmayın" diyerek ilginç bir çıkışa imza attı.

İLGİ YÜKSEK OLDU

İnce´nin mitingine ilgi bir hayli yüksek oldu. Şiddetli yağışa rağmen binlerce kişi meydanı doldurdu. Vatandaşlar uzun süre İnce´yi beklediler. Tamamen gönüllü olarak gelen ve taşıma kalabalık görüntüsü vermeyen bir çok kişi mitingi heyecanla bekledi ve keyifli izledi. İnce´de yağmura rağmen kendisini bekleyen ve dinleyenlere teşekkür etti.

 



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false