Anahtar Kelimeler: Işık saçmaya devam ediyorlar

?Işık saçmaya devam ediyorlar?

?Işık saçmaya devam ediyorlar?

?Işık saçmaya devam ediyorlar?

Öğretmenlere jest açıklama

AİLE ve Sosyal Politikalar Bakanı  Fatma Betül Sayan Kaya, "Öğretmenlerimiz toprak gibi cömert davranıyorlar öğrencilerine. Hiçbir karşılık beklemeksizin. Aslında mum gibi aydınlatıyorlar etrafı; ışık saçmaya devam ediyorlar" dedi.

24 KASIM TÖRENİNE KATILDI

Kırıkkale Kültür Merkezi´nde düzenlenen Öğretmenler Günü etkinliğine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı  Fatma Betül Sayan Kaya, Vali Mehmet  İlker Haktankaçmaz,  AK Parti milletvekilleri  Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, Belediye Başkanı  Mehmet Saygılı, il protokolü ile öğretmenler katıldı. Bakan Kaya, kültür merkezinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, "Ailelerimizin ve öğretmenlerimizin aslında aileler ve öğretmenler, çocukların nakış gibi işlenmesinde gerçekten iğne ile oya yapmak gibi zor bir görevi, çok zor bir görev olan insan yetiştirme görevini ailelerle birlikte üstlenmiş durumda.

ÖĞRETMENLER AÇIKLAMASI

Öğretmenlerin yaptığı kutsal görev, dünyanın her yerinde olduğu gibi ülkemizde de bu kutsal görevin hakkını biz özellikle  Ak Parti hükümeti olarak göstermeye gayret ediyoruz. Ama bu bizim medeniyet geleneğimizden öğrendiğimiz bir şey. Biliyorsunuz, ´Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum´ diyen Hz. Ali´nin yolundan gidiyoruz biz yine Peygamber efendimiz ilim  Çin´de de olsa gidiniz ve alınız demişti. Bizler de öğretmenlerimize çok büyük hürmet duyuyoruz ve onları bizim için çok çok değerli ve kıymetliler. Aslında sadece bir gün değil de onların yılın tüm günlerinde şükranla saygılarımızı hürmetlerimizi sunmamamız gerektiğine inanıyorum" dedi.

 



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli