?İşsizlik sorununu çözmeliyiz?

?İşsizlik sorununu çözmeliyiz?

?İşsizlik sorununu çözmeliyiz?

TSO iftarda buluşturdu

Ticaret ve Sanayi Odası, geleneksel hale getirdiği iftar yemeğini geçtiğimiz gün gerçekleştirdi. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği toplantıda konuşma yapan Milletvekili Abdullah Öztürk, ?Kırıkkale´nin önünde bulunan bu işsizlik sorunun çözmeliyiz? dedi.

PROTOKOL YALNIZ BIRAKMADI

Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) geleneksel hale getirdiği iftar programını birlik ve beraberlik içerisinde Gök Düğün Salonu´nda gerçekleştirdi. Programa AK Parti Milletvekilleri Abdullah Öztürk, Mehmet Demir, Vali Yardımcısı Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, TSO Başkanı Ekrem Gök, TSO Meclis Başkanı Bekir Şahin, TSO´nun eski başkanları, sivil toplum kuruluş temsilcileri, iş adamları, dernek başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.

ÇEŞİTLİ YARDIMLAR YAPILIYOR

Programın açılış konuşmasını yapan TSO Başkanı Ekrem Gök, ?Bu mübarek ramazan akşamında hep bereketli oluyor. Sizler her zaman bizim davetimize icabet edin, bizler her zaman en güzelini yapmaya çalışırız. Türkiye Odlara Borsalar Birliği´nin bizlere yapmış olduğu maddi destekten dolayı şehrimizde ihtiyaç sahibi olan bin aileye gıda yardımı yaptık. Bin öğrencimize de kırtasiye yardımı yaptık? dedi.

ERBAPLAR BİRARAYA GELEMEDİ

Birlik ve beraberlik içerisinde Kırıkkale´yi en iyi noktaya getirmeye çalışma gayreti içerisinde olduklarına vurgu yapan Başkan Mehmet Saygılı, ?İlimizi en büyük noktaya getirmenin yeri burası, yani eşraflardır. Önümüzde yakinen takip ettiğim bir Kayseri örneği var. Ben Kayseri´yi bire bir inceledim. Kayseri´nin bu kadar gözde ve Türkiye´de ünlü bir şehir olmasının en önemli sebebi, ticaret ve sanayi erbaplarının Türkiye çapında olmasından kaynaklanıyor. Bunun altındaki şeyde birlikteliktir. ?

TİCARET ODAMIZI TEBRİK EDİYORUM

Saygılı, ?İşte biz Kırıkkale´de birkaç tane kötü örneği oldu, ticaret erbapları bir araya gelemedi. Yani müteşebbisliğimizi birleştiremedik. İnşallah bundan sonraki çalışmalarda bu birlikteliği sağlarız. Daha sonra da el ele vererek, Kırıkkale´yi hak ettiği yerlere getiririz. İlkleri yaşadık, bunlardan bir tanesi Ankara´da yapmış olduğumuz Kırıkkaleliler günüydü. Peşine uzunca bir zamandır nasip olmayan Kırıkkalespor şampiyon oldu. Daha sonra tarım fuarı oldu. Ticaret odamızı tebrik ediyorum. İnşallah daha güzel çalışmaları birlikte yapacağız.?

İŞSİZLİĞİ HEP BİRLİKTE ÖNLEMELİYİZ

Türkiye Büyük Millet Meclisi´nde Kırıkkale´nin yatırım projelerini takip ettiklerini dile getiren Milletvekili Abdullah Öztürk, ?Bende odanın bir ferdiyim. Kırıkkaleli olmaktan dolayı iftihar ediyorum. Mecliste üç arkadaş olarak birlik ve beraberliğimizi muhafaza eden Türkiye´nin 81 il içerisinde örnek gösterilen birliği ihtas ettik.

BİRLİK VE BERABERLİĞİ SAĞLAMALIYIZ

?Milletvekili olmamız bizim için zorlu bir sürecin başlangıcı oldu. Kırıkkale´de önleyemediğimiz bir işsizlik var. Bir sürü ilkler yaşanıyor Kırıkkale´de. Benim rüyalarıma giren bir husus var. Kırıkkale Cumhuriyet şehri. Bir siyasetçinin itiraf etmemesi gereken bir şeyi itiraf ediyorum. Kırıkkale´de, her şey var. 1989 yılından bu yana çağ atladı. Son yıllara baktığımız zaman bir durağanlık var. Kırıkkale ekonomik anlamda birlik ve beraberlik ruhunu bir araya getiremiyoruz.?

ÇALIŞMALARI TAKİP EDİYORUZ

Son olarak konuşma yapan Milletvekili Mehmet Demir, Kırıkkale´nin yatırım alabilmesi için milletvekilleri olarak birlik ve beraberlik sergilediklerini söyledi. Emeklilerimizle ilgili oluşturduğumuz TOKİ çalışması devam ediyor. Silah OSB´nin ihalesi bitti. Kırıkkale-Ankara yolu çok yoğun bir hal almaya başlamıştı. Kalecik yolu, Organize Sanayi Bölgesi kavşağımız, Yahşihan kavşağımız ve Kırıkkale-Kayseri ayrımı kavşağı alt geçit-üst geçit yapılacak, bunları takip ediyoruz. Yani biz Kırıkkale´nin bütün meselelerini takip ediyoruz? dedi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli