Anahtar Kelimeler: İstanbul yardıma geldiler

İstanbul´dan yardıma geldiler

İstanbul´dan yardıma geldiler

İstanbul´dan yardıma geldiler

Kardeş okul jesti

İstanbul´un Kadıköy ilçesinde bulunan Nurettin Teksan Ortaokulu öğrencileri, paylaşmanın ve kardeşliğin en güzel örneklerinden birini Kırıkkale´de sergiledi. Kardeş okul olarak seçtikleri Ahılı ilk ve ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilere çeşitli hediyeler getirdiklerini belirten Nurettin Teksan Ortaokulu Müdürü Murat Aykul, eğitim ve öğretimin yanında bu tür sosyal sorumluluk projeleri de gerçekleştirdiklerini belirtti.

YETER Kİ SİZ OKUYUN

Kısa bir konuşma yaparak öğrencilere başarı hikayesini anlatan Müdür Aykul, ?Başarının sınırı yoktur. Başarının yolu, başarıyı istemek ve başarılı olmak için planlı bir şekilde takım ruhu ile çalışmaktan geçer. Bende yıllar önce bu köyde, bu okulda, bu sıralarda okudum. Benim hayalimde köyüme, çok güzel anılarla büyüdüğüm köyüme hizmet etmek vardı. Şimdi Milli Eğitim Şube Müdürü Yalçın Yılmaz beyin yanında söz veriyorum. Yeter ki siz okuyun, okumak isteyen öğrencilerin gerekirse servis ücretlerini karşılayacağım ve burs vereceğim? dedi.

BU DESTEK ÇOK ÖNEMLİ

Teşekkür konuşması yapan Kırıkkale İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yalçın Yılmaz ise, ?Burada büyümüş, köyünde okumuş ve bir başarı elde ederek İstanbul´da okul yöneticisi olmuş. Neticede tekrar köyüne gelmiş, sıla özlemini gideriyor. Onun ötesinde sizlere bazı imkanlar sağlıyor. Yalnız sizlerde bunun değerini bilin çocuklar. Hocam söyledi, üniversite dahil olmak üzere sizlere burs imkanı sağlayacak. Bu destek çok önemli. Hocama ve ayrıca sizlere çeşitli hediyelerle destek olan kardeş okul olan Nurettin Teksan Ortaokulu öğrencilerine çok teşekkür ediyorum? dedi. Ahılı Ortaokulu Müdürü Köksal ve öğrenciler de, kardeş okul Nurettin Teksan Ortaokulu Müdürü Murat Aykul´a, okul aile birliği üyelerine, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti. Konuşmaların ardından Nurettin Teksan Ortaokulu öğrencilerinin getirdiği hediyelere kardeş okul öğrencilerine dağıtıldı.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli