Anahtar Kelimeler: İstifası kabul edilmemeli

?İstifası kabul edilmemeli?

?İstifası kabul edilmemeli?

?İstifası kabul edilmemeli?

 

Varlı açıklama yaptı

MKE Genel Müdürü Ahmet Taşkın´ın görevinden istifa ettiği haberi tüm Kırıkkale´de büyük etki yarattı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kırıkkale TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, MKE ve Kırıkkale için başarılı çalışmalara imza atan Taşkın´ın istifasının ülke ve kurum adına çok büyük bir kayıp olduğunu ifade etti.

EN BAŞARILI GENEL MÜDÜR

Makine Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürü Ahmet Taşkın´ın görevinden istifa etmesinin yankıları sürüyor. Son zamanlarda MKE´nin Genel Müdürlüğü görevini yapan en çalışkan müdür olan Taşkın´ın istifası üzerine bir basın açıklaması yapan Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, istifanın tüm Kırıkkale´yi olduğu gibi kendilerini de fazlasıyla üzdüğünü ifade etti. MKE´ye ciddi katkılar sağlayan ve son dönemdeki millileşme projelerinin altında imzası bulunan Taşkın´ın bugüne kadar yaptığı tüm çalışmaları takdirle karşıladıklarını, böylesine başarılı bir idarecinin istifa etmesiyle derin üzüntü yaşadıklarını ifade etti.

GÖREVİNE DEVAM ETMELİ

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak Genel Müdür Taşkın´ın her zaman yanında olduklarını vurgulayan Varlı, Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın bu istifayı kabul etmemesini ya da Genel Müdürün istifa kararından vazgeçmesini temenni ettiklerini söyledi. Varlı şöyle devam etti, ?Kırıkkale´yi MKE ile Silah OSB ile beraber Türkiye´nin savunma sanayi merkezi haline getirme ortak amacımız vardı. Nu amacımıza her aşamada her türlü desteği veren sayın Taşkın´ın görevine devam etmesini istiyoruz. Sayın Genel Müdür görev yaptığı süre içerisinde ve ileriye dönük olarak şehrimizle ilgili hep olumlu çalışmalar yapmıştır. MKE Genel Müdürlüğü´nün Kırıkkale´ye taşınması noktasında şehrimize büyük destekleri oldu. Ayrıca kurumun daha da büyümesi için akılcı projeleri olan bir idareci olarak sayın Taşkın´ın görevine devam etmesini istiyor, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman yanında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz´



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli