Anahtar Kelimeler: İstihdama katkı sürecek

İstihdama katkı sürecek

İstihdama katkı sürecek

İstihdama katkı sürecek

Önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın çağrısı üzerine Ocak ayından itibaren başlayan istihdam seferberliğine katkı sunduklarını belirten Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer, bundan sonraki süreçte de üyeleriyle birlikte katkı sunmaya devam edeceklerine vurgu yaptı.

TÖRENE KATILDILAR

İstihdam seferberliği kapsamında Ocak 2017´den bu yana istihdamlarını en fazla artıran iller, sektörler ve firmalar Cumhurbaşkanlığı Külliyesi´nde düzenlenen törenle ödüllerini aldı. Törene Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer, Meclis Başkanı Sadık Bildik ve Yönetim Kurulu Üyeleri de katılarak destek verdi. Ödül töreninde konuşan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, oda ve borsa camiası olarak Türkiye´nin geleceğine yatırım yapmaya devam ettiklerini belirterek, "İş dünyası olarak ülkemize ve kendimize artık daha fazla güveniyoruz, cesaretle adım atıyoruz? ifadesini kullandı.

KATKI SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Başlatılan seferberliğin önemini bildiklerini ve bu doğrultuda Kırıkkale Ticaret Borsası olarak üyeleriyle birlikte çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Sümer ?Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine başlatılmış olan istihdam seferberliğini çalışmalarımızla destekliyoruz. İlimizde bu seferberliğe katkı sunan işadamlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de Kırıkkale Ticaret Borsası olarak imkanımız ölçüsünde katkı sunmaya devam edeceğiz? dedi.



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli