Anahtar Kelimeler: İtfaiye teçhizat desteği

İtfaiye´ye teçhizat desteği

İtfaiye´ye teçhizat desteği

İtfaiye´ye teçhizat desteği

 

AFAD malzeme verdi

 

Boğulma vakalarına kısa zamanda müdahale edilmesi amacıyla Kırıkkale İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Arama Kurtarma Ekiplerinin devriye görevi ve Belediye İtfaiye Teşkilatına su üstü arama kurtarma faaliyetlerinde bulunması için malzeme desteğinde bulundu.

 

HER GÜN UYARILIYOR

Kırıkkale sınırları içerisinden geçen Kızılırmak nehrinde boğulma vakalarının sıklıkla yaşandığı Karakeçili Çeşnigir Köprüsü, Karaahmetli Barajı, Bahşılı Celal Bayar Parkı ile Kızılırmağın diğer bölgelerinde önleyici ve kurtarma tedbirleri olarak, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Arama ve Kurtarma Ekiplerince 11 Temmuz 2017 tarihinden itibaren her gün Saat 12.00 ile 17.00 saatleri arasında Kızılırmak nehri civarında suya giren vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları için uyarılar yapılmaya devam ediyor.

 

MALZEMELER TESLİM EDİLDİ

Yapılan malzeme yardımıyla ilgili bilgiler veren Kırıkkale İl Afet ve Acil Durum Müdürü Coşkun ?Arama ve Kurtarma Teknisyenlerimiz yaptıkları bu devriye görevi esnasında suda zorda kalan vatandaşlarımıza ve boğulma olaylarına da müdahale etmektedir. Belediyemiz ile yapılan ortak çalışmalar kapsamında İlimiz Afet ve Acil Durum Müdürlüğümüzce Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğümüze arama kurtarma ve eğitim faaliyetlerinde kullanılmak üzere; 1 Adet Katlanır Şişme Bot (Takım), 1 Adep 15 Hp dıştan takmalı bot motoru ve 2 Adet Can yeleği teslim edilmiştir? dedi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli