Anahtar Kelimeler: Parti yönetimi belirlendi

İyi Parti yönetimi belirlendi

İyi Parti yönetimi belirlendi

İyi Parti yönetimi belirlendi

Yeni yönetim tamam

Geçtiğimiz günlerde İç Mimar Mustafa Akyürek´in Kırıkkale İl Başkanlığı´na ataması yapılan Kırıkkale İYİ Parti´de il yönetim kuruluda netlik kazandı. Parti´nin il yönetim kadrosunda Avukattan ev hanımına, esnaftan emekliye kadar toplumun bütün kesimlerine hitap edecek isimlere yer verildi. İYİ Parti İl Başkanı Akyürek, bir hafta içerisinde Merkez İlçe Yönetim Kurulunun da netleşeceğini açıkladı.

YÖNETİM OLUŞTURULDU

Türkiye´nin dört bir tarafında örgütlenme çalışmalarını hızla sürdüren İYİ Parti´de Kırıkkale teşkilatı netleşti. İl Başkanlığına İç Mimar Mustafa Akyürek ve Merkez İlçe Başkanlığına Faik Pekdur´un atandığı İYİ Parti´de Kırıkkale İl Yönetim Kuruluda netlik kazandı. Esnaf, avukat, eczacı, ev hanımı, emekli gibi toplumun bir çok kesiminden temsilcinin bulunduğu İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığı il yönetim kurulu kamu oyuna açıklandı. İl yönetim kurulunun Türkiye ve Kırıkkale´ye hayırlı olması temennisinde bulunan İl Başkanı Mustafa Akyürek, 27 Kasım Pazartesi günü de Merkez İlçe Yönetiminin netleşeceğini söyledi. İl Başkanı Akyürek ?Toplumda karşılığı olan, her kesimi kucaklayan bir yönetim oluşturmaya çalıştık. Bu çalışmamızda başarılı olduğumuzu düşünüyoruz" diye konuştu.

YÖNETİMDE KİMLER VAR?

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığı yönetiminde Mustafa Akyürek İç Mimar, Taha Emre Çalış Esnaf, Emrah Demirbaş Broker, Ömer Balıkçı Muhasebeci, Mahmut Altundağ Emekli, Erdal Bütün Esnaf, Ümit Öztürk Apaydın Eczacı, Kevser Sevinç Avukat, Nur Yamanel Esnaf, Tamer Demir Esnaf, Yusuf Erdem Tekniker, Adem Çetin Emekli, Ali Rıza Durmuş Esnaf, Gürman Sümen Esnaf, Mustafa Teke Emekli Tapu Müdürü, Habip Şakiroğlu Harita mühendisi, Bekir Erduran Emekli, Perihan Özcan ev hanımı, Caner Güngör esnaf, Ahmet Can Yeşil Müzisyen, Neşet Erman emekli, Olcay Özcan esnaf, Dilek Aru fizik mühendisi, İsmet Pehlivanlı esnaf, Alpay Yurtoğlu İBB.FAK. Ferruh Çetiner esnaf, Murat İplikçi esnaf, Yavuz Mutluay Yılmaz esnaf, Leyla Yetkin ev hanımı, Serhat Nigar esnaf, Sami Taylan Algül veteriner, Bayram Pamuk esnaf ve Filiz Ülger ev hanımı.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false