Anahtar Kelimeler: Parti ziyaret

İYİ Parti´den STK´nı ziyaret

İYİ Parti´den STK´nı ziyaret

İYİ Parti´den STK´nı ziyaret

Ziyaretlerde bulunuyorlar

Kırıkkale İYİ Parti teşkilatı Sivil Toplum Kuruluşları´nı (STK) tek tek ziyaret etmeye başladı. Geçtiğimiz gün İYİ Parti Kırıkkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli´yi makamında ziyaret etti 

STK´LAR ÇOK ÖNEMLİ

Ziyarette  İYİ  Parti İl Başkanı Mustafa Akyürek,İlçe Başkanı Faik Bekdur,STK  Başkanı Abdullah Ateş, İl Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Yetkin ve İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Gülşah Karakaya katıldı.Dünyada ve Türkiye´de STK´nın büyük öneme sahip olması gerektiğinin altını çizen STK Başkanı Abdullah Ateş, "Bir ülke de demokrasinin ve ekonominin gelişmesinde sivil toplumun etkisi olduğu kadar bizlere aktif vatandaşlık anlayışını da getirir Sivil toplum, demokratik bir toplum oluşturulmasında, devlet-toplum, birey ilişkilerinin demokratik bir şekilde düzenlenmesinde önemli bir enstrümandır.Sivil Toplum örgütlerinin yaygın olduğu ve kabul gördüğü toplumlarda sorunların, problemlerin çözümlerinin daha kolay olduğu, kurum ve kuruluşlar arasındaki ilişki ve münasebetlerinde      daha medeni ve hoşgörülü bir şekilde yürüdüğü veya yürütüldüğü su götürmez bir gerçektir? dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

İYİ  Parti İl Başkanı Mustafa Akyürek,"Sivil Toplum Kuruluşlarının yönetimler üzerindeki etkinliği, şehirleri daha çağdaş ve demokratik hale getirmektedir Bu nedenle STK´lar demokrasinin olmazsa olmaz unsurları olarak toplumsal hayatımızın odak noktasında yer almalıdır. Sivil Toplum Kuruluşlarının etkin farkındalığını topluma hissettirmenin yolu, toplumun gereksinimlerine cevap vermekle eşdeğerdir. Dolayısıyla Sosyal Projelere ağırlık vererek, hak temelli ve insani gereksinimlerin önündeki engelleri kaldırmaya başladıkça topluluğumuzdaki Sivil Toplum bilinci ivme kazanacaktır."diye konuştu. Kendilerini ziyaret eden İYİ Parti yönetimine teşekkür eden Kırıkkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli ise herkese eşit mesafede olduklarını ve kapılarının sonuna kadar açık olduğunu vurgusu yaptı.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false