Anahtar Kelimeler: İzleme komitesi toplandı

İzleme komitesi toplandı

İzleme komitesi toplandı

İzleme komitesi toplandı

Kadına şiddeti önleme çalışması

Kırıkkale İli 2018 Yılı I. Dönem Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Komisyonu toplantısı yapıldı.

GENİŞ KATILIM OLDU

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü toplantı salonunda Vali Yardımcısı Sait Özklılınç başkalığında gerçekleştirilen ?Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon,  İzleme ve Değerlendirme Komisyonu toplantısına? Bakanlığımız Kadının Statüsü Genel Müdürlüğünden Daire Başkanı Mustafa Çadır, Uzman Yardımcısı Çağrı Çiltaş  Sosyal Çalışmacı Mustafa Akyıldız, İl Jandarma Komutanı J.Alb. İbrahim Ayhan Vural, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, İl Müdürü Hatice Uğurlu, İl Milli Eğitim Müdürü v.Hüdaverdi Demir, İl Sağlık Müdürü DR. Ender Feramiş Güngüneş, Göç İdaresi İl Müdürü Mesut Erdoğan, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Berrin Cebeci, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Murat Kılıç, Türkiye Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Arif Ay, Denetimli Serbestlik Müdürü Ali Varış, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, İl Kültür ve Turizm Müdürü Halit Karakoç,   Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü Dekan Yrd. Prof.Dr. Zeynep Tezel, K.Ü. Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof.Dr. Nazife YİĞİT Kayhan, Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneği Başkanı Yrd. Doç.Dr. Müzeyyen Özhavzalı katıldı.

ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ

Toplantıda 2018-2020 Kırıkkale Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Eylem Planı doğrultusunda hazırlanan 2018 yılına ait Faaliyet Planının 1.dönemi (Ocak-Nisan) öngörülen faaliyetlerin gerçekleşme durumu, 2018 yılının  2. döneminde yapılması gereken çalışmalar değerlendirildi. Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme Komisyonu toplantısı, katılımcıların görüş ve önerilerini paylaşmalarının ardından sona erdi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli