Anahtar Kelimeler: adet

Kaç adet var?

Kaç adet var?

Kaç adet var?

Tasarruf yapacak mısınız?

 

Cumhurbaşkanının

Talimatına uyacak mısınız?

 

Kiralık araç raporu!

Haberkale olarak Kırıkkale Belediyesi´nin kiralık araç raporunu açıklıyoruz. Belediye Cumhurbaşkanı´nın kamuda araç tasarrufuna gidileceğini açıkladı. Peki Kırıkkale Belediyesi buna uyacak mı? Belediye´de kaç adet kiralık araç bulunuyor ve kira fiyatları ne kadar?

KİRALIK ARAÇ FİLOSU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamuda başta Belediyeler olmak üzere tasarrufa gideceklerini açıkladı. Tasarruf kiralık bina ve kiralık araçları içeriyor. Haberkale olarak Kırıkkale Belediyesi´nin zaman zaman skandal haber olarak basına yansıyan kiralık araç dosyasını açıyor. Kırıkkale Belediyesi tasarrufa uyacak mı? Belediye´de kaç adet kiralık araç bulunuyor ve kira fiyatları ne kadar?

KİRALIK ARAÇLAR ÇOK

İddialara ve zaman zaman basına yansıyan haberlere göre Kırıkkale Belediyesi´nde 42 civarında kiralık araç bulunuyor. Bu araçların kimisi makam aracı, kimisi müdürlüklerde hizmet aracı ve kimisi de kepçe ve kamyon olarak kullanılıyor. Üzerinde Belediye amblemi bulunan 07, 19 ve 34 plakalı çok sayıda aracın şehir içinde dolaştığı gözleniyor.

HİÇ BİR ŞEY BİLİNMİYOR

Yine iddialara göre bu araçların ciddi bir kısmı yandaşlara ait. Kira bedeli ise iddialara göre kimisi 12 bin lira, kimisi 17 bin lira. Aylık olarak ne kadar araç kirası ödendiği ise bilinmiyor. Çünkü Başkan Mehmet Saygılı bugüne kadar bu konuda çıkan hiçbir habere açıklama yapmadı. Aksine haberi yapanların üzerine A Takımı diye tabir edilen ekibi darp yapmak için gönderdi.

SARAY´A BİLDİRİLECEK

Tasarruf tedbirlerine göre Belediye´nin bu konuda ne gibi bir karar alacağı merak konusu. Yeniden aday olmaya ve seçime girmeye hazırlanan Başkan Saygılı´nın bu konuda bir açıklama yapması bekleniyor. Bu konudaki haberler rapor olarak Genel Merkeze ve Saray´a iletilecek. Saygılı´nın Belediye adına bu konuda bir açıklamada bulunması isteniyor.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false