Anahtar Kelimeler: Kadına şiddete diyeceğiz

?Kadına şiddete dur diyeceğiz?

?Kadına şiddete dur diyeceğiz?

?Kadına şiddete dur diyeceğiz?

Toplumsal bir çalışma

 

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Kadına yönelik şiddetle mücadele il eylem planı çerçevesinde eğitim düzenlendi. İl Müdürü Hatice Uğurlu, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği konularında yapılan çalışmalar tam hızla devam edeceğini ifade etti.

 

EYLEM PLANI ÇALIŞMALARI

Kamu Kurum ve Kuruluşları, Sivil Toplum Örgütleri ve Üniversitelerin temsilcileri katkı ve katılımları ile Kırıkkale 2018 Yılı İl Eylem Planı çerçevesinde ?Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği? konularında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü konferans salonunda Eğitici Eğitimi verildi. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hatice Uğurlu, İl Müdürlüğü, Sivil Toplum Örgütleri ve Üniversiteler işbirliğiyle Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği konularında yapılan çalışmalar tam hızla devam edeceğini söyledi.

 

ÖNEMLİ BİLGİLER AKTARILDI

Programda Kırıkkale Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Zeynep Tezel´in ?Toplumsal Cinsiyet Eğitimi? konulu sunumu, Psikolog Selda Usul Ergörün´ün ?Kadına Yönelik Şiddet? konulu sunumu, Kırıkkale Barosundan Avukat Sinem Oktar Toksarı´nın ?6284 ve Kadın? konulu sunumu, Sosyolog Havva Şensoy´un ?Aile İçi İletişim? konulu sunumu, Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Yrd. Doç Dr. Müzeyyen Özhavzalı´nın ?Erken Yaşta Evlilik? konulu sunumu ardından Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürü Rukiye Eryılmaz´ın kapanış konuşmasıyla 2018 Yılı Kadına Karşı Şiddetle Mücadele ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği kapsamında kurulan teknik kurul eğitici eğitimi sona erdi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli