Kadına yönelik şiddetle mücadele

Kadına yönelik şiddetle mücadele

Kadına yönelik şiddetle mücadele

Toplantı yapıldı

Kırıkkale´de Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Komisyon toplantısı Vali Yardımcısı Ayhan Özkan başkanlığında gerçekleştirildi.

TOPLANTI YAPILDI

Kırıkkale´de Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Komisyon toplantısı Vali Yardımcısı  Ayhan Özkan başkanlığında gerçekleştirildi. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hatice  Uğurlu, müdürlüğün toplantı salonunda düzenlenen toplantıda, kadın hizmetlerinin işleyişi ile alakalı bilgi ve veriler, 6284 sayılı ailenin korunması ve kadına karşı şiddetin önlenmesine dair kanun, tedbir kararları ve istatistiki bilgilerle ilgili sunum yaptı.

KİMLER KATILDI?

Toplantıda, kadına yönelik şiddete ilişkin oluşturulan komisyonlar ile kurumların görevleri, kurumlar arası işbirliği ve koordinasyon çalışmalarının önemi görüşüldü. Toplantıya, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı, İl  Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Murat Kılıç, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Feramiş Ender Güngüneş ile diğer yetkililer katıldı.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli