Kadınlar projelere devam ediyor

Kadınlar projelere devam ediyor

Kadınlar projelere devam ediyor

Vali´yi ziyaret ettiler

 

 

Ülkemizin zor günler yaşadığı ve bunu Cumhurbaşkanımız, Devletimiz ve Aziz Milletimizin başarı ile atlattığı bu süreçte bir Sivil Toplum Kurumu olarak Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz´ı, Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneği olarak ziyaret etti.

 

HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ

Dernek Başkanı Yrd. Doç. Dr. Müzeyyen Özhavzalı ve Dernek Basın Halkla İlişkiler Sorumlusu İsmigül Selamoğlu´nun da katıldığı ziyarette Sayın Vali ? Bu günlerdeki Ülkemizin bulunduğu durumda  özellikle  STK´lara önemli görevler düştüğünü, toplumun bilinçlenmesi ve birlikteliği için Valilik olarak her zaman desteğe hazır olduklarını ? söyledi ve ?Kırıkkale´nin proje üreten ve Kırıkkale Üniversitesi akademik personelinden oluşan Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneği´nin aynı zamandaÜniversite-Kırıkkale arasında bir köprü ve kaynaştırma görevini üstlendiğini belirtti. Haktankaçmaz ? Kadın Dayanışma ve Destekleme derneği yönetimine ve üyelerini çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Özellikle Kadının sağlıklı olduğu bir toplumda, çocuklar, eşler ve aile sağlıklı olur. Ülke Güçlü olur. O yüzden Derneğin Kırıkkale ve ülkemizdeki Kadınla ilgili çalışmaları ve projeleri ile önemli bir yere sahiptir. Biz de Valilik olarak her türlü desteğe hazırız? dedi.

 

TEŞEKKÜR EDİYORUM

 Dernek Başkanı Yrd. Doç. Dr. Müzeyyen Özhavzalı da´ Kuruluşundan beri 2 Kalkınma Ajansı, 1 Bakanlık Projesi gerçekleştiren  Derneğimiz Ülkemiz için, Türkiyemiz için bir STK olarak her türlü göreve hazırız?  dedi.  Özhavzalı ?Biz de Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneği olarak Devletimiz ve Milletimiz, Kırıkkale ve Ülkemiz için Şehit Aileleri, Engelli kadınlar ve Kadın Sığınma evinden kadınları katılımının olacağı  Projenin sunduk, Desteklerinizi bekliyoruz? dedi. Ayrıca ?Derneğimize kuruluşundan beri destek veren Kırıkkale Valiliği, Kırıkkale Üniversitesi ve tüm kurumlara  Tüm Kadınlar Adına  çok teşekkür ederim? diyerek görüşme sonlandırıldı.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli