Anahtar Kelimeler: Kadınlar tepki gösterdi

Kadınlar tepki gösterdi!

Kadınlar tepki gösterdi!

Kadınlar tepki gösterdi!

Partide açıklama yaptılar

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nurgül Doğmuş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun Aile ve Sosyal Politikalar Başkanı Sema Ramazaoğlu hakkında sarf ettiği sözlerle ilgili olarak tepkisini dile getirdi.

AÇIKLAMA YAPTILAR

İl Başkanlığı binasında bir basın toplantısı düzenleyen Kadın kolları başkanı Doğmuş, "Kılıçdaroğlu´nun sarf ettiği ahlak ve insaftan yoksun ifadelerin ülke siyasi tarihine kara bir olarak geçtiğini ifade etti. Milli Egemenliğin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin çatısı altında tüm kadınları aşağılayan bir tavırla ana muhalefet partisi genel başkanının bir kadına hakaret ettiğini dile getiren Nurgül Doğmuş, "Kadına karşı cinsiyetçi ve karanlık zihniyetin ürünü olan sözlerinden dolayı ana muhalefet partisi genel başkanını bir kez daha şiddetle kınıyoruz´ dedi.

MİLLETE GÜVENİYORUZ

Karar alma mekanizmalarında ve siyasette daha çok kadın olmalı iddialarında bulunanların, siyasetin tam merkezinde yer alan bir kadına yönelik sözlerinin kendi riyakarlığını bir kere daha gözler önüne serdiğinin altını çizen Doğmuş, "Meydanlarda siyasi ahlak ve etikten bahsederken, kendi ahlak anlayışını ortaya dökmüştür. Şimdi zaman hakaretini sahibine iade etme zamanıdır diyoruz. Başta CHP´li hemcinslerimiz olmak üzere, toplumun her kesiminden kadını bu çirkin ve asla kabul edilemez hadiseye tepki göstermeye çağırıyoruz. Biliyoruz ki bu toprakların kadınları maruz kaldıkları bu elem verici durumu hiçbir zaman unutmayacaktır. Milletimizin ferasetine vicdanına güveniyoruz´ diye konuştu.

ŞİDDETLE KINIYORUZ

5 Nisan 2016 tarihinde sarfettiği sözleri partisinin tarihine kara bir leke olarak geçiren Kılıçdaroğlu´na sadece özrü dilemesinin yetmeyeceğini belirten Nurgül Doğmuş, "Ahlaksız sözlerinin bedelini, hala karşılarına çıkacak yüzleri varsa sağduyu sahibi milletimiz, demokratik bir şekilde ödetecektir" ifadelerini kullandı. Kadınlara yönelik yapılan bu hakaretin kabul edilemez bir tutum ve davranış olduğunu dile getiren AK Parti Kırıkkale İl Başkan Yardımcısı Bahadır Kılıç´da, "Kılıçdaroğlu yaptığı açıklama ile siyasetten ne anladığını ortaya koymuştur. Partimiz kadınları her fırsatta yüceltmeye çalışırken, ana muhalefet liderinin bu yaptığı davranış ülkemizdeki bütün kadınları derinden etkilemiştir. Kendisini bir kez daha şiddetle kınıyoruz´ dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false