Anahtar Kelimeler: Kalite çalışması

Kalite çalışması

Kalite çalışması

Kalite çalışması

Çalışma örnek oluyor

Kalite çalışmaları konusunda bölge üniversiteler arasında lider konumda olan Üniversite, paydaş üniversitelerle bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunmaya devam ediyor.

İNCELEMEDE BULUNDU

Kalite Yönetim Sistemini üniversitelerinde uygulamaya yeni başlayan Aksaray Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü ve Strateji Daire Başkanlığı çalışanlarından oluşan 4 kişilik ekip 26.12.2017 Salı günü kalite çalışmaları alanında önemli başarılar ortaya koyan Kırıkkale Üniversitesi ziyaret ederek kalite çalışmalar konusunda incelemelerde bulundu.

SİSTEMİN ÖNEMLİ UNSURU

Genel Sekreter Yardımcısı ve Kalite Geliştirme ve Yönetim Birimi Sorumlusu Mehmet Yılmaz yaptığı sunumda Üniversite kalite yolculuğunu anlattı. Bu yolculuğun zorlu bir yolculuk olduğunu ama kazanımlarının da çok fazla olduğunu ifade eden Yılmaz,  ?Önemli olan üniversite üst yöneticilerinin kararlılığı ve kararlara katılan çalışanların istikrarlı çalışmalarıdır. Kalite çalışmalarında süreklilik esastır ve kalite herkesin işidir.

BEKLENTİLERİ KARŞILAMALI

Müşteri beklentilerinin karşılanması yanında beklentilerin ötesini tahmin edip karşılamaya çalışmalıyız. Her öğrencimizin kendi sektörüne hazır olarak mezun olmasını sağlamak ve mezun olduktan sonra da onlarla iletişim halinde bulunmak da kalite yönetim sisteminin unsurlarından biridir? dedi. Kırıkkale Üniversitesi kalite yolculuğunun başlangıcından günümüze seyrini içeren sunum ve karşılıklı soru-cevap şeklindeki bilgi paylaşımının ardından, Aksaray Üniversitesi Kalite Ekibi Üniversiteden ayrıldı.



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli