Anahtar Kelimeler: Kamalak olaya açıklama

Kamalak´tan o olaya açıklama!

Kamalak´tan o olaya açıklama!

Kamalak´tan o olaya açıklama!

 

Neler söyledi?

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, MKE Kırıkkale Silah Fabrikası Müdürü Mustafa Tanrıverdi´nin tutuklanmasını değerlendirerek, sistemin kendisini sorgulaması gerektiğini söyledi.

AÇIKLAMADA BULUNDU

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı  Mustafa Kamalak, MKE  Kırıkkale Silah Fabrikası Müdürü Mustafa Tanrıverdi´nin tutuklanmasını değerlendirerek, sistemin kendisini sorgulaması gerektiğini söyledi. Kamalak, ?Herkesin başına bir polis dikseniz, o polisin başına da bir polis dikmeniz gerekecek. Ama vicdanlara bir şey yerleştirirseniz, o vicdan insanların bizzat polisi olur, polisten çok daha etkin vazife yapar? dedi.

PARTİDE AÇIKLAMADA BULUNDU

Partisinin genel merkezinde gündeme ilişkin basın toplantısı düzenleyen SP lideri Kamalak, 57 İslam ülkesinin üye olduğu  İslam İşbirliği Teşkilatı 13. Liderler Zirvesi´nin İstanbul´da yapılacağını hatırlattı. İslam ülkelerinin birlik ve beraberliğe, huzur ve güvene, barış ve kardeşliğe ihtiyacı olduğunu kaydeden Kamalak, zirveye katılan ülkelere seslendi. Kamalak, ?Geliniz, mevcut dünya düzenine teslim olmak yerine ?yeni bir dünya´yı kuracak kararlara imza atın. Bu yeni dünyada savaş değil, barış olsun. Çatışma değil, diyalog olsun. Çifte standart değil, adalet esas alınsın. Üstünlük değil, eşitlik benimsensin. Sömürü değil, hakça paylaşıma rıza gösterilsin. Baskı ve zulüm değil, demokrasi ve insan haklarına riayet edilsin. Bu uyarılarımızı bir kardeşlik vazifesi olarak yapıyoruz. İnandığımız gerçekleri tarihi bir sorumluluk olarak aziz milletimize arz ediyoruz.? şeklinde konuştu.

MKE VE O MÜDÜR AÇIKLAMASI

MKE  Kırıkkale Silah Fabrikası Müdürü Mustafa Tanrıverdi´nin ?Devlet sırlarından yararlanma, devlet hizmetlerine sadakatsizlik´ suçlarından tutuklanmasını değerlendiren Kamalak, şöyle konuştu: ?Konu yargıya intikale etmiştir. Son derece üzücüdür. Sistem kendisini sorgulamalıdır. Devletin resmi kitaplarında, haram, günah kavramına rastladınız mı? Yok. Herkesin başına bir polis dikseniz o polisin başına da bir polis dikmeniz gerekecek. Ama vicdanlara bir şey yerleştirirseniz, o vicdan insanların bizzat polisi olur, polisten çok daha etkin vazife yapar. 400 yıl önce  Karacaoğlan, ?yeme kul hakkını ergeç verirsin iğneden ipliğe sorulur bir gün, benim korkacağım sırat köprüsü cehennem üstüne kurulur bir gün´ diyor. Bu psikoloji var mı bizim devletimizin eğitim sisteminde? Yok. Bu ülkenin yıllardır vergi şampiyonu Manukyan´dı.  Manukyan genelev patroniçesi. Devlet böyle olursa vatandaş da böyle olur.?



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli