Anahtar Kelimeler: Kampanya devam ediyor

Kampanya devam ediyor

Kampanya devam ediyor

Kampanya devam ediyor

Hem temizlik yapılıyor

Hem de anlatılıyor!

Kırıkkale Belediyesi tarafından başlatılan ve uygulamasına geçilen temizlik kampanyasına ilgi giderek artıyor. Kampanya şimdilerde okullarda öğrencilere anlatılıyor.

DAHA TEMİZ KIRIKKALE İÇİN

Kırıkkale Belediyesi tarafından geçtiğimiz Hıdrellez törenlerinde ?Daha temiz Kırıkkale için? sloganı ile başlatılan temizlik kampanyasına her kesimden yoğun ilgi gösteriliyor. Uygulamasına kısa sürede geçilecek olan kampanyanın temiz bir şehir ve sağlıklı bir ortamın yaratılmasını amaçladığı bildiriliyor. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve ekibinin özellikle kampanyanın okullardan başlatılması anlam ifade ediyor.

KONU ÖĞRENCİLERE ANLATILIYOR

Belediye Başkan Yardımcısı Erol Mutlu Bakır´ın gözetiminde okullarda öğrencilere temizlik konusu ayrıntılı olarak anlatılıyor. Temizlikle ilgili görevlilerin de hazır bulunduğu toplantılarda öğrencilere ayrıca temizlik konusunu anlatan hikâye kitapları dağıtılıyor. Bu zamana kadar iki okulda yapılan toplantılarda yüzlerce öğrenciye bireysel temizlik ve çevre temizliği konusunda ayrıntılı bilgi verildi. Yüzlerce kitap dağıtıldı.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli