Kamu-Sen´de komisyon üyeleri belirlendi

Kamu-Sen´de komisyon  üyeleri belirlendi

Kamu-Sen´de komisyon üyeleri belirlendi

Komisyon çalışmaları tamamlandı

 

Şube kongrelerini gerçekleştiren Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliği komisyon çalışmalarını da tamamlandı. Başkanlığa Yücel Karabacak, Temsilci yardımcılığına Eyüp Aygör seçilirken, diğer 2 şube başkanı da komisyon üyeliğine getirildi.

 

 

  

ÜYE SEÇİMİ YAPILDI

Türkiye Kamu-Sen Kırıkkale İl Temsilciliği Komisyonu oluşturuldu. İl Temsilciliği görevine Türk Eğitim Sen Kırıkkale Şube Başkanı A.Yücel Karabacak devam ederken, Türk Yerel Hizmet-Sen Şube Başkanı Eyüp Aygör temsilci yardımcılığına, Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Murat Buluc ve Türk Enerji-Sen Şube Başkanı İlker Mazılıgüney komisyon üyeliğine seçildi. İl Temsilcisi Karabacak, oluşturulan komisyonun teşkilat ve kamu çalışanları için hayırlara vesile olmasını diledi.

 

 

DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ

İl Temsilcisi Karabacak, Türkiye Kamu Sen olarak, kamu çalışanları ve üyelerinin ekonomik sosyal ve özlük haklarını korumak geliştirmek ve bunun için mücadele etmeye devam edeceklerini söyledi. Gündeme ilişkin açıklamalarda da bulunan Başkan Karabacak ?Türkiye Kamu-Sen Kırıkkale İl Temsilciliği olarak terörle mücadele konusunda devletimizin ve milletimizin her zaman yanındayız. Bu konuda üzerimize düşen görevi de yerine getirmeye her zaman hazır olduğumuzun bilinmesini istiyoruz? dedi.



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli