Kapanan belediyelerin alacakları ödeniyor

Kapanan belediyelerin  alacakları ödeniyor

Kapanan belediyelerin alacakları ödeniyor

Vekiller açıklama yaptı

Milletvekili yemin töreni ve komisyon seçimlerinin ardından 3 vekil ve İl Başkanı vatandaşların sorunları ve taleplerini dinlediler. Halk günü buluşması öncesi gazetecilerle bir araya gelen Milletvekilleri gündeme dair açıklamalar yaptılar. Milletvekili Ramazan Can burada yaptığı konuşmada, ? Kapanan belediyelerde alacağı olan memurların alacaklarının ödenecek? dedi.

HALK GÜNÜ BULUŞMASI

Ak Parti İl başkanlığında halk günü etkinliği devam ediyor. Halk günü etkinliği kapsamında bu hafta Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir katıldı. Halk günü öncesi gazetecilerle bir araya gelen milletvekilleri gündeme dair açıklamalar yaptılar. Halk günü öncesi konuşma yapan Milletvekili Ramazan Can , ?Hükümet kuruldu gücen oyu aldı. Komisyonlar belli oldu Abdullah Öztürk Tarım komisyonuna, Mehmet Demir ise Milli Savunma komisyonuna seçildi.  Her iki komisyonlarda önemli komisyonlar dilekçe komisyonu ve Karadeniz Ekonomik işbirliği Parlamenter Asamblesi (KEİPA) var oraya başkan olarak önerildim ve önümüzdeki hafta seçimi var bu komisyonluk ve başkanlıklar Kırıkkale´ye verilen değerleri gösteriyor? ifadelerini kulandı.

2 MİLYON TL ÖDENEK ÇIKTI

Bu görevler en büyük pay 3-0 önemi ve Kırıkkale halkına ve teşkilata hayırlı olması temennisinde bulunan Can, ?Biz Kırıkkale´nin tamamına hizmet edeceğiz bizler aynı zamanda Türkiye milletvekiliyiz. Kapanan belediyelerde memur olan ve 5 yıl maaş alamayan memurlar vardı bunlar dava açtılar ve ret edilmişti bizlerin cabasıyla seçim zamanında da verdiğimiz sözlerden biri olan 2 milyon TL ödenek çıktı bu alacaklar yüzde 40 yapıyor ocak ayına kadar bu borçların hepsi ödenecek. Halk günün ardından vali beyi ziyaret edeceğiz ve kurum müdürleri ile görüşerek talepleri dinleyeceğiz? diye konuştu

YATIRIMLAR HIZLANACAK

Can´ın konuşmasının ardından Milletvekili Abdullah Öztürk İse yaptığı konuşmada,   ?Kırıkkale´de 3-0 yapan bir kadroyuz elimiz güçlendi halkımıza teşekkür ediyoruz. Şimdi iş zamanı inşallah kamu kurumlarıyla da görüşerek projeler üzerinde yoğunlaşacağız. Neler yapacağız onların takibinde olacağız her kesimin emeği ver Kırıkkale için yatırmaları hızlandıracağız. Halk günleri her Cuma devam edecek talepleri burada dinleyeceğiz ve eskisinin üzerine koyarak devam edeceğiz?  şeklinde konuştu

HER ZAMAN BURADALAR

Vekillerimiz her zaman Kırıkkale´de olduklarını belirten il Başkanı Mürsel Akçay, ?Biz her zaman il binamızdayız bir seçimden çıktık ve bismillah dedik. Çok güzel hizmetler yapıldı demeyi Allah nasip etsin teşkilat olarak her zaman yeni çalışmalar yapıyoruz esnaf sivil toplum kuruluşları ile görüşüyoruz her zaman halkın içindeyiz gecen ay il divan toplantımızı yaptık. Amacımız Kırıkkale´ye hizmet etmek bizim için önemli olan bu. Vekillerimize sorunlarımızı ilettiğimizde çözüm buluyoruz? dedi.

GÜCÜMÜZÜ KULLANACAĞIZ

Halk günü etkinliği  her zaman olduğu gibi bu dönemde devam edeceğini açıklayan Milletvekili Mehmet  Demir, ?Biz şunu söylüyoruz. Kendi içimizde yarışını içinde olmayacağız birbirimize destek olacağız. Biz halkın vekiliyiz bunun Kırıkkale´yi artı sağlayacak Kırıkkale´yi bilen kişileriz. İlk icraatımız olan kapanan belidiyleler alacaklarını ödemek oldu.  Kurada oda çıkmamıştı ve Salı günü odamız belli oldu mecliste olduğumuz zaman her zaman odamıza bekleriz. Meclis dışında her zaman buradayız. Bize hoş geldiniz diyenler oluyor. Biz her zaman buradayız verilen oyların hakkını ı vereceğiz. İyi bir iz bırakarak görevimizi en iyi şekilde yapacağız.  Gücümüzü hizmet için kullanacağız? diye konuştu.

ODA NUMARALARINI VERDİLER

Konuşmaların ardından ise Milletvekilleri oda numaralarını veriler.  Abdullah Öztürk 4 bin 83 Ramazan Can KEİPA Başkanlığı Mehmet Demir  ise 3 bin 54 nolu oda olduğu belirti.  Oda numaralarının verilmesinin ardından ise Milletvekilleri vatandaşlarla bir araya gelerek dilek ve isteklerini dinlediler.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli