Anahtar Kelimeler: Kapı kapı gezerek çalışma

Kapı kapı gezerek çalışma

Kapı kapı gezerek çalışma

Kapı kapı gezerek çalışma

Ev ev dolaştılar

24 Haziran seçimleri için AK Parti son çalışmalarını yürütüyor. İl Başkanı Nuh Dağdelen, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte elinde broşürlerle mahalle mahalle, ev ev, kapı kapı dolaşarak çalışma yaptı.

KAPI KAPI DOLAŞTI

Başkan Dağdelen ve yönetim kurulu üyeleri Yuva Mahallesi, Etiler Mahallesi ve diğer bazı mahallelerde ev ev, kapı kapı dolaşarak hem Cumhur İttifakı´nın önemini vatandaşlara anlattı ve hem de 24 Haziran seçimlerini. Vatandaşlarla sohbet eden ve AK Parti icraatlarından da bahseden Başkan Dağdelen, herkese birer broşür vererek AK Parti´ye destek istedi. Dağdelen, bazı mahallelerde de sohbet toplantıları gerçekleştirdi.

DEVAM DİYECEĞİZ

Başkan Dağdelen, ?Yuva Mahallesi´nde halkımızla buluştuk, sohbet ettik. Gelişen, büyüyen Türkiye için ev ev, sokak sokak gezmeye devam edeceğiz. Hizmet götürmediğimiz mahalle bırakmayacağız. Etiler Mahallesi´nde halkımızla sohbet ettik. 16 Yıldır yaptığımız icraatlarımızı anlatarak. Ev ev, sokak sokak gezerek Cumhurbaşkanımıza ve Ak Partiye Kırıkkaleli vatandaşlarımızdan destek istedik. Hep birlikte Güçlü Türkiye için 24 Haziran´da devam diyeceğiz? dedi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli