Kaplan ve Yasıtlı ailelerinin mutlu günü

Kaplan ve Yasıtlı ailelerinin mutlu günü

Kaplan ve Yasıtlı ailelerinin mutlu günü

ğün töreni yapıldı

Şehrimizin tanınmış simalarından Kaplanlar Petrol ve Dinlenme tesisleri sahibi Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Celal Kaplan´ın kızı Burcu ile Serhat Yasıtlı´nın oğlu Yiğit, düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER YAŞANDI

Kırıkkale´nin tanınmış aileleri arasında yer alan Gül-Celal Kaplan çiftinin biricik kızı Burcu ile Fidan-Serhan Yasıtlı´nın oğlu Yiğit, Beyaz Saray Otel Düğün Salonu´nda düzenlenen kına ve düğün merasimiyle dünya evine girdi. Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreninde genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Genç çiftin mutlu gününde AK Parti Milletvekili Mehmet Demir, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara,  Ticaret Odası Başkanı Ahmet Varlı, TSO.Müdürü Ahmet Şerbetcioğlu, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Aydın, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR

Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreninde genç çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Her iki taraf adına düğünlerine katılan ve düğün boyunca emeği geçen herkese teşekkür eden Baba Celal Kaplan son derece mutlu olduğunu, kızı Burcu ile damadı Yiğit´e ömür boyu mutluluklar diledi.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Daha sonra davetliler gelin ve damada evliliklerinin uzun sürmesi temennisinde bulunarak, sağlıklı mutlu ve huzurlu günler dilediler. Yöresel müzik ziyafeti eşliğinde gönüllerince eğlenen davetliler, unutulmaz bir günde bulunmanın mutluluğunu yaşadılar. 



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli