Kaplanhan ailesinin mutlu günü

Kaplanhan ailesinin mutlu günü

Kaplanhan ailesinin mutlu günü

 

Düğün töreni yapıldı

Kırıkkale´nin en eski esnaf ve eşraflarından, iş adamı, Kızılay Kırıkkale Şube Başkanı Cengiz Kaplanhan´ın oğlu Mustafa Kaplanhan, Behiye-Yusuf Özyürek´in kızı Şeyma ile yapılan muhteşem düğünle hayatlarını birleştirdi

DÜĞÜN MERASİMİ YAPILDI

Kırıkkale´nin en eski esnaf ve esnaflarından iş adamı Kızılay Kırıkkale Şube Başktanı Cengiz Kaplanhan hayatının en mutlu günlerinden birisinri yaşadı. Selma-Cengiz Kaplanhan çiftinin oğlu Mustafa ile Kırıkkale´nin tanınmış ailelerinden Behiye-Yusuf Özyürek çiftinin kızı Şeyma hafta sonunda Diva Düğün Salonundaki munteyem düğün merasimi ile hayatlarını birleştirdi.  Düğün boyunca Kaplanhan ve Özyürek ailelerinin neşeli oluşu dikkatlerden kaçmadı.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER VARDI

Genç çiftin düğünü gecenin geç saatlerine kadar sürdü. akrabaları, eş dost ve yakınları bu mutlu günlerinde Özyürek ve Kaplanhan ailelerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Düğün boyunca genç  çiftin arkadaşları çalan müzik eşliğinde bol bol oynayıp halay çekti. Çengiz Kaplanhan eşi ile birlikte davetlileri kapıda karşıladı. Düğün sırasında genç çiftlere kına yakılırken katılımcılar ailelere mutluluk temennisinde bulundu. Oyunların oynandığı halayların çekildiği düğün sonunda aileler bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false