Anahtar Kelimeler: devam ediyor

Kar devam ediyor!

Kar devam ediyor!

Kar devam ediyor!

Araç sahiplerine uyarı yapılıyor

Kırıkkale´de karlı havanın etkisi sürüyor. Yollar kapandığı için araç sahiplerine özel araçlarını kullanmamaları tavsiye ediliyor.

TEKRAR KAPANIYOR

Kırıkkale karlı havanın etkisi altında. Kar yağışı geceden beri devam ediyor. Tüm ekipler yolları açmak için seferler edilmiş durumda. Karayolları ekipleri ana yollarda, Özel İdare ekipleri ilçe ve köy yollarında, Belediye ekipleri de şehir içinde yolları açık tutmak için çalışıyor. Ancak yoğun kar yağışı nedeniyle açılan yollar tekrar kapanıyor. Kar nedeniyle okullar 1 gün tatil edildi.

SÜREKLİ ANONS YAPILIYOR

Şehir merkezinde ana yollarda bile ulaşım güçlükle sağlanıyor. Araç sahiplerine özel araçları ile yola çıkmamaları konusunda Belediye hoparlörlerinden anons yapılıyor. Karlı havanın etkisi ile çok sayıda maddi hasarlı kaza haberleri geliyor. Özellikle kavşaklarda duramayan araçlar nedeniyle kazalar olduğu ihbar ediliyor. Trafik ekipleri de geceden bu yana yoğun şekilde mesai yapıyor.

60 SANTİMİ BULDU

Kar kalınlığının bazı yerlerde 40 santimetre, bazı yerlerde ise 60 santimetre kadar olduğu ifade ediliyor. Meteoroloji karlı havanın en az iki gün daha devam edeceğini duyurdu. Kar yağışının böyle devam etmesi halinde taşımalı eğitim sistemi aksayacağı için okulların Cuma günü da tatil edilmesinin gündemde olduğu belirtildi.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli