Anahtar Kelimeler: Karadeniz turu yaptılar

Karadeniz turu yaptılar

Karadeniz turu yaptılar

Karadeniz turu yaptılar

Yuva çocukları Karadeniz´de

Kırıkkale Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinde bakım ve koruma altında bulunan çocukların psikososyal gelişimlerini desteklemek, özgüvenlerini geliştirmek ve sosyal hayata uyum düzeylerini artırmak için 3 günlük Doğu Karadeniz Turu düzenlendi.

ÇAY ÜRETİMİNİ YERİNDE GÖRDÜLER

Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinde bakım ve koruma altında bulunan çocuklar gezi kapsamında Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize illerinin tarihi ve turistik yerlerinin yanı sıra doğa harikası yaylaları ve diğer önemli yerleri gezdi. Çocuklar mavinin ve yeşilin ahenkle dans ettiği Karadeniz´de doğa yürüyüşleri, piknikler, deniz ve kaplıca gibi etkinliklerle eğlenceli ve güzel bir 3 gün geçirdi. Ayrıca çay fabrikasını gezen çocuklar çay hangi işlemlerden geçerek üretildiğini yerinde gezerken öğrendi.

KARADENİZ´İN BÜYÜLEYİCİ GÜZELLİĞİ  

10 çocuğun katıldığı gezi, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Lale İzci Psikolog Şafak Uzunöz, Öğretmen İlknur Şahin sorumluluğunda gerçekleşti. Çocuklar yapılan gezi boyunca bol bol eğlendi ve hatıra fotoğrafları çekindi. Geziye katılan çocuklar, büyüleyici güzelliği ve çekici doğası bulunan Karadeniz´i gezdikleri için mutlu olduklarını,    geziyi organize edenlere teşekkür etti.  



  • Salı 24.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.6 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli