Karaer ve Açan ailelerinin mutlu günü

Karaer ve Açan ailelerinin mutlu günü

Karaer ve Açan ailelerinin mutlu günü

Renkli düğün merasimi

MKE kurum mensubu Alaattin Karaer ve Özel Yaşam Hastanesi Doktorlarından Çiğdem Karaer´in oğulları Çağdaş Karaer ile MKE Kurumundan emekli mühendis İhsan Açan ve Arife Açan´ın kızları Tuğba Nur Açan, düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi.

GENİŞ KATILIM OLDU

Alaattin-Çiğdem Karaer çiftinin oğlu Avukat Çağdaş ile İhsan-Arife Açan çiftinin kızı Tuğba Nur, Beyaz Saray´da düzenlenen düğün töreniyle hayatlarını birleştirdiler. Düğün törenine; Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili Av. Haluk Pekşen´in yanı sıra, MKE Genel Müdür Yardımcısı M. Sait Demirci, Özel Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Akçelik, MKE kurumu müdürleri, Özel Yaşam Hastanesi doktorları, sağlık, siyaset ve basın camiasından çok sayıda davetli katıldı.

MİLLETVEKİİ TEBRİK ETTİ

Düğüne katılan Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili Av. Haluk Pekşen, yaptığı konuşmada genç çifte mutluluk temennisinde bulundu. Pekşen, ?Bugün burada gördüğüm tablodan dolayı çok mutlu oldum. Sizlerle bugünü paylaşmaktan mutluyum. Eğitimli, çağdaş ve gelecekte ülke için önemli işler yapacak evlatlar yetiştirmenizi temenni ediyorum? dedi. Milletvekili Pekşen, konuşmasının ardından genç çifti tebrik etti.

UNUTULMAZ KILDILAR

Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Karaer ve Açan ailelerini yalnız bırakmazken davetliler, ses sanatçısı Gürsan Sanaç´ın seslendirdiği birbirinden güzel şarkı ve türkülerle doyasıya eğlendi. Damat Çağdaş ile gelin Tuğba, oyun pistini boş bırakmayan yakınlarıyla oyunlar oynayarak bu mutlu günü unutulmaz kıldı. Düğünlerine katılan ve düğün boyunca emeği geçen herkese teşekkür eden Baba Alaattin Karaer, son derece mutlu olduğunu, oğlu Çağdaş ile gelini Tuğba´ya ömür boyu mutluluklar diledi.  Daha sonra davetliler gelin ve damada evliliklerinin uzun sürmesi temennisinde bulunarak, sağlıklı mutlu ve huzurlu günler dilediler.  



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli