Anahtar Kelimeler: Karagöz için anma töreni

Karagöz için anma töreni

Karagöz için anma töreni

Karagöz için anma töreni

Anma töreni yapıldı

 

 

Kırıkkale Valisi Dr. M. İlker Haktankaçmaz,  16.01.2001  tarihinde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Erdal Karagöz´ün 17. seneyi devriye yemeğine katıldı.

  

TÖREN DÜZENLENDİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Rıfat Öcal tarafından yapılan açılış konuşmasının ardından kürsüye davet edilen Vali Haktankaçmaz, ?Kırıkkale şehitler diyarı; dün yine burada bir başka kahraman şehidimizi anma programına katıldık. Bugünde bir başka kahraman şehidimizi anıyoruz. Tabi aradan bir yılda geçse, on yılda geçse aileler için o acı orada duruyor ama ortada bir gurur var, belki o acıyı biraz hafifleten en büyük faktör o. Muhakkak hepimiz bir gün öleceğiz, ölümün vakti, saati, şekli değişir ama en şereflisi şehitlik mertebesine ulaşarak Rabbimizin huzuruna çıkmaktır. Şehitlerimizde o mertebeye çıktılar, aileleri bugün o gururu yaşıyorlar. Bir kez daha Rabbimden bütün şehitlerimize rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. ?dedi.

 

GENİŞ KATILIM OLDU

Yemek ikramından sonra tüm şehitlerimizin ruhu için Kur´an-ı Kerim tilaveti ve dua okundu. Çantepe Askeri Gazinosu´nda gerçekleşen anma yemeğine Vali Haktankaçmaz´ın yanı sıra, Vali Yardımcısı Sait Özkılınç, Belediye Başkan Vekili Halil Danacı, MAAT Müdürü Bk.Yrb.Ahmet Demir, İl Jandarma Komutan Vekili J. Albay Ahmet Güneş, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Yasin Özdemir,  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Hatice Uğurlu, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Rıfat Öcal, Şehit yakınları ve Gaziler katıldı.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli