Anahtar Kelimeler: Karakeçili büyük düğün

Karakeçili´de büyük düğün

Karakeçili´de büyük düğün

Karakeçili´de büyük düğün

Kırıkkale´nin Karakeçili İlçesi Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, oğlu Ömer´in düğününü gerçekleştirdi.

GENİŞ KATILIM OLDU
Yapılan düğüne AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, bürokrasi, çevre belediye başkanları, siyasiler, kamu çalışanları, AK Parti il ve ilçe teşkilatı yönetimi, Karakeçili halkı, Kırıkkale halkı,   sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, iş dünyası, şehir içinden ve şehir dışından çok sayıda davetli, Başkan Özçelik´in yakınları katıldı.

YÖRESEL BİR DÜĞÜN

Düğüne adeta siyasetçi ve bürokrat akını olurken, davetlileri düğün alanında Başkan Özçelik, karşıladı. Düğün törenine AK Parti tam kadro katıldı. İlçe ve belde belediye başkanlarının da eşlik ettiği düğün ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Bu arada Karakeçili´ye has kıl çadırlarda misafirlere yöreye has çeşitli ikramlarda bulunuldu.

ÖZÇELİK TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen´e bürokrasiye, çevre belediye başkanlarına, siyasilere, kamu çalışanlarına, AK Parti il ve ilçe teşkilatı yönetimine, Karakeçili ve Kırıkkale halkına, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine, iş dünyasına, şehir içinden ve şehir dışından gelen misafirlere teşekkür ederek sözlerine başlayan Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, gelen insanların kendilerini gururlandırdığını ve mutlu ettiğini söyledi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli