Anahtar Kelimeler: Karakeçili doğa katliamı

Karakeçili´de doğa katliamı!

Karakeçili´de doğa katliamı!

Karakeçili´de doğa katliamı!

Kim koruyor bu işletmeyi?

 

Bakın neler yaşanıyor?

 

 

Karakeçili ilçe sınırları içerisinde ırmağın hemen yakınında ve koruma alanı içinde bulunan kum ocağı tüm şikayetlere rağmen kapatılmadığı gibi çevreye de insanlara da zarar veriyor.

 

ONLARCA ŞİKAYET VAR

Karakeçili halkının başı ırmak kenarında ve koruma alanı içinde bulunan kum ocağı ile dertte. İddiaya göre AK Parti İlçe Başkanı´na ait olan kum ocağı hem doğaya zarar veriyor ve hem de insanlara. Kum ocağı nedeniyle ırmak yatağı bozulurken, bozuk olan yatakta boğulma vakaları görülüyor. Suyu kirleten ocağın hem içme suyuna, hem ırmaktaki ekolojik dengeye ve hem de çevreye zarar verdiği vurgulanıyor.

 

OCAĞI KİMLER KORUYOR?

Çok sayıda şikayet olmasına rağmen kum ocağı hakkında hiçbir işlem yapılmadığı da öne sürülüyor. İlçe sakinleri tepkilerini dile getiriyor ve ocağın bir an önce kapatılmasını istiyorlar. Ocağın üstelik koruma altında olan bir alanda kurulu olduğu da ileri sürülüyor. Şu ana onca şikayete rağmen hiçbir işlem yapılmayan ocak hakkında Valiliğin gerekli çalışmayı yapması isteniyor. Çevreye de tahribat verdiği bildirilen kum ocağını kimlerin nasıl koruduğu da merak ediliyor.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false