Anahtar Kelimeler: Karakuş yeniden başkan

Karakuş yeniden başkan!

Karakuş yeniden başkan!

Karakuş yeniden başkan!

Önemli bir gelişme

Yaklaşık 3 Ay önce mahkeme tarafından Kırıkkalespor´a atanan kayyum heyetinin görevi son buldu. Mahkeme Metin Karakuş´u haklı bularak Karakuş´u yeniden başkanlığa getirdi. Karakuş gazetemize yaptığı açıklamada Adaletin yerini bulduğunu ifade ederken, kimseye kırgın ve küs olmadıklarını söyledi.

ŞİMŞİR´LE DEVAM

Karakuş, Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Mürsel Öcal´ın bütün taleplerini yok sayarak kendilerini haklı bulduğunu söyledi. Kimseye kızgın ve küs olmadıklarını belirten Karakuş, Kırıkkalespor´un yanında olan herkese kapılarının açık olduğunu ifade etti. Karakuş, ayrıca Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir ile devam edeceklerini Kırıkkalespor´un başarısı için mücadele edeceklerini belirtti.

TAKIMIMIZ TESİSLERE GELECEK

Karakuş şuanda takımın Ankara´da kamp yaptığını bu durumun Kırıkkale´ye hiç yakışmadığını ifade ederken, ? Takımımız şuanda Ankara´da otelde bu durum Kırıkkale´ye yakışmıyor. En kısa zamanda tesisimizin bakımını yaptıktan sonra oyuncularımız kendi tesislerine gelecek´´dedi. Karakuş geçen yıl iyi işler yaptıklarını bu yılda iyi işler yapacaklarını söyledi.



tarafsız
21.09.2016 21:46:08
Hocayla devam diyon da hoca istifa etmiş diyorlar ben anlamadım niye istifa ediyor devam ediliyor mu ayrıca bilet fiyatlarında da indirim yapılsın 5 tl çok pahalı

  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli