Anahtar Kelimeler: Karar mahkemeye taşındı

Karar bir üst mahkemeye taşındı

Karar bir üst mahkemeye taşındı

Karar bir üst mahkemeye taşındı

O kararda önemli gelişme

 

Açılan dava sonucunda, Kırıkkale Anadolu Lisesine Şehit Nebi Gündoğan´ın isminin verilmesi konusundaki yürütmeyi durduran Kırıkkale İdari Mahkemesinin kararı bir üst mahkemeye taşındı.

 

SÜREÇ HENÜZ BİTMEDİ

Bir üst mahkemeye gerekçelerini ilettiklerini belirten İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, ?Ümit ediyoruz ki, yanlış karar Bağdat´tan dönecektir. Türk Adaletine güvencimiz sonsuzdur? diye konuştu. Vatan uğuruna canını feda etmiş şehidin isminin verildiği okuldan kaldırılması konusunda bir üst mahkemeye gerekli itirazlarını yaptıklarına dikkat çeken Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin ?Mahkemenin vermiş olduğu kararı hala hafızam kabul etmiyor. Ama Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir. Mahkemenin vermiş olduğu karara saygılıyız. Süreç henüz bitmedi. Gerekli itirazlarımızı bir üst mahkemeye yaptık. O süreci beklemek zorundayız. Hukuk´un vereceği karara biz bürokrasi uymak zorunluluğumuz vardır? ifadesini kullandı.

 

KARARI BEKLEYECEĞİZ

Kırıkkale İdari Mahkemesinin vermiş olduğu kararın bir süresi olduğunu hatırlatan Müdür Çetin ?O süre doldu, resmiyette okulun ismini değiştirmek zorundaydık ve yerine getirdik. Fiiliyatta ise okulumuzun tabelası şehidimizin ismini taşımaktadır. Bundan sonraki süreçte bir üst mahkemenin vereceği kararı bekleyeceğiz. Gerekli savunmalarımızı, gerekçelerimizi ortaya koyduk. Ümit ediyoruz ki, yanlış karar Bağdat´tan dönecektir. Türk adaletine güvencimiz sonsuzdur? dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false