Karayollarından çalışma uyarısı!

Karayollarından çalışma uyarısı!

Karayollarından çalışma uyarısı!

Yollardaki çalışmalara dikkat!

 

Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

 

YOLLARDA ÇALIŞMALAR

Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor. Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Aliağa-Ayvalık yolu gidiş yönünün 14-20. kilometreleri,  Aliağa mevkisindeki yol çalışmaları nedeniyle araç trafiğine kapatılacak. Bu kesimde ulaşım yolun diğer şeridinden gidiş dönüş olarak gerçekleştirilecek.

 

KIRIKKALE UYARILARI!

Ankara-Kırıkkale yolunun 12-21. kilometrelerindeki üst yapı toprak işleri ve çeşitli işlerin yapımı nedeniyle bölünmüş yolun bu kesiminde Ankara-Kırıkkale istikameti trafiğe kapatıldı. Bu bölümde ulaşım Kırıkkale-Ankara istikametinden iki yönlü sağlanıyor. Sivrihisar-Polatlı yolunun 31-38. kilometrelerindeki üst yapı çalışması nedeniyle Sivrihisar-Polatlı istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım karşı yönden gidiş geliş şeklinde gerçekleştiriliyor.



  • Salı 24.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.6 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli