Anahtar Kelimeler: Kardeşlerimiz üşümesin

?Kardeşlerimiz üşümesin?

?Kardeşlerimiz üşümesin?

?Kardeşlerimiz üşümesin?

Suriyeliler için yardım kampanyası

Yardım Eli Derneği Kırıkkale Temsilciliği ile Kırıkkale Belediyesi Organizasyonu tarafından Suriye´deki ihtiyaç sahipleri için yiyecek, giyecek, battaniye ve kuru gıda kampanyası başlatıldı.

ACILARINI AZALTMAK LAZIM

Hüseyin Kahya Parkı´nda 15 gün boyunca açık kalacak olan çadırda Suriye´de yaşanan dram fotoğraflarla sergileniyor. Kış ayı ile birlikte ihtiyaçların bir kat daha arttığına dikkat çeken yetkililer, Suriye´de kız, erkek, büyük, küçük demeden 7´den 77´ye herkesin büyük bir acı çektiğini, savaş acısının bir nebzede olsa hafifletmek ve destek olmak adına kampanya ya öncü olduklarını dile getirdiler.

İKİNCİ EL VEYA SIFIR

Çadırda ikinci el veya sıfır kıyafet, ayakkabı, battaniye, un, kuru gıda, bebek bezi, bebek maması gibi temel gıda maddeleri aldıklarına dikkat çeken Yardım Eli Derneği Kırıkkale Temsilcisi Halil Bakır, ayrıca makbuz karşılığı nakdi yardım aldıklarını vurguladı. Başkan Bakır ayrıca, battaniye almak isteyenlerin 25 TL, bir Torba kömür almak isteyenlerin 20 TL, Kömür-Odun Sobası almak isteyenlerin ise 100 TL´yi belirli bankaların hesap numaralarına ek bir ücret ödemeden yatırarak bağış yapabileceklerini söyledi.



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli